Jozsef Piller ska utveckla Sigma Technologys digitala tjänster i Stockholm

Pressmeddelande

Jozsef Piller ska utveckla Sigma Technologys digitala tjänster i Stockholm

2022-06-29 Sigma

Sigma Technology Insight Solutions växer ytterligare i Stockholm och välkomnar Jozsef Piller, ny enhetschef i regionen. Den nya avdelningen kommer fortsätta att tillhandahålla tjänster inom affärsanalys (Business Intelligence, BI), mjukvaruutveckling och digitaliseringslösningar för nya och befintliga kunder. Jozsef kommer också vara ansvarig för rekrytering och kundsamarbeten.

Sigma Technology Insight Solutions, ett bolag inom Sigma Technology Group, erbjuder digitala lösningar, dataanalys och BI, mjukvaru- och AR-/VR-utvecklingstjänster till kunder inom bilindustrin, MedTech, detaljhandeln, FinTech och tillverkande industrier. Bolaget har verksamhet i Göteborg och Stockholm, och planerar att växa väsentligt i Stockholm/Mälardalen under 2022. Robert Åberg, VD på Sigma Technology Insight Solutions, säger:

– Den här månaden har vi välkomnat vår nya enhetschef i Stockholm. Jozsef kommer ansvara för vår tillväxt i Stockholm när det gäller BI, mjukvarudesign och digitaliseringstjänster. Som enhetschef kommer han också vara ansvarig för att behålla och utveckla uppdrag hos befintliga kunder samt nyförsäljning. Vi jobbar framför allt inom detaljhandel, finans-, flyg- och biltillverkningsindustrier och kommer fortsätta att tillhandahålla professionella tjänster till dem.

Jozsef Piller har en bakgrund som konsult- och säljchef med gedigen erfarenhet inom affärsprojektledning. Han brinner för ledarskap, motivation och personlig utveckling och har till och med skrivit flera böcker om det. Han säger:

– Vi vill inte bara vara ett bra företag, vi vill vara det bästa. Jag ser fram emot att ta över ansvaret för att bygga upp ännu ett härligt team i Stockholm, precis som vårt företag gör i Göteborg. Mitt intryck av Sigma är att det är ett fantastiskt företag där storleken inte hejdar den entreprenöriella andan.

Jozsef har redan påbörjat arbetet med teamet och letar efter fler talanger som vill följa med på resan. Han letar efter personer med kunskap inom BI, datanalys, Java och .Net.

För mer information, kontakta

Jozsef Piller, Enhetschef på Sigma Technology Insight Solutions, jozsef.piller@sigmatechnology.se

Nataly Lamkén, Chief Communication Officer på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.se

Om Sigma Technology

Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge och Ukraina samt levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, utveckling och administration av IT-infrastruktur samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

Sigma ägs av Danir AB och har mer än 4800 anställda och ett nätverk av partners i elva länder.