Våra innehav

Vi har en långsiktig syn på ägandet i våra innehav och driver rörelsen utan exitplaner, nu med andra generationen av familjen Dan Olofsson i ledningen. Vi har sedan starten 1986 visat hur långsiktighet, entreprenörskap och drivna medarbetare skapar bestående framgång. Och det är gemensamt för alla våra innehav.

DOTTERKONCERNER

Vårt entreprenörsdrivna och decentraliserade ledarskap har stor del i att våra dotterkoncerner är så framgångsrika. Vi låter det lokala drivet och handlingskraften skapa framgången och det gör oss stabila, trygga och starka. Både som koncern och som arbetsgivare.

Sigma

DOTTERKONCERN Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Våra tjänster tillhandahålls av Sigma Technology, Sigma Connectivity, Sigma Industry, Sigma Civil och Sigma Software.

Läs mer

Nexer

DOTTERKONCERN Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. Med starkt entreprenörsdriv och långsiktiga partnerskap bygger vi framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

Läs mer

A Society

DOTTERKONCERN A Society agerar på en fri och dynamisk konsultmarknad där vi hjälper individer att följa sin passion. Vi har över 20 års erfarenhet av att förmedla uppdrag åt konsulter inom techbranschen och vi vet att våra konsulter kan lösa de tuffaste problemen, uppfylla vilken dröm de vill och bygga vilken lösning som helst för att skapa en positiv samhällsförändring.

Läs mer

PION Group

DOTTERKONCERN PION Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. Vi är övertygade om att mänskliga resurser kommer att fortsätta att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Läs mer

Aptio

DOTTERKONCERN Aptio Group hjälper företag med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och/eller branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer. Dessa processer eller arbetsuppgifter kan återfinnas antingen i lagtext och/eller i olika standarder.

Läs mer

Thanda

DOTTERKONCERN Thanda består av företag inom turism, besök-, hotellnäring och fastighetsutveckling som är registrerade i Sydafrika, Tanzania och på Malta. Kronjuvelerna är utan tvekan Thanda Safari i KwaZulu Natal, Sydafrika, ett privat ”Big 5” viltreservat på 14 000 hektar.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Gemensamt för våra övriga innehav är att de alla levererar beundransvärda resultat. Inte bara i siffror utan också i att förvalta entreprenörskap och utveckla sina innovationer, produkter och tjänster.

Hub Park

Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter.

NocNoc

NocNoc är en reklambyrå med huvudfokus på att utveckla ett varumärkes personlighet och hur det uppfattas av omvärlden.

Radinn

Radinn utvecklar och säljer elektriska surfbrädor på en global marknad. Vår vision är att sprida surfdrömmen till massorna.

BrainLit

BrainLit utvecklar belysningsteknik och lösningar med biocentriskt ljus som bidrar till bättre hälsa. Dagsljus är helt centralt för att vi ska må bra.

Cindrigo

Cindrigo är ett företag inom förnybar energi som fokuserar på att bygga en portfölj med ren baskraftproduktion, och med hög kapacitet.

InfoTech Scandinavia

InfoTech Scandinavia utvecklar, supportar och säljer informations- hanteringsplattformen Advantum.

Rexor

En flitig robot som befriar dig och kollegerna från tråkig och tidskrävande administration. Science fiction? Nej, i högsta grad verklighet – hos affärssystemet för konsulter.

United Influencers

Vi är en byrå specialiserad på influencer marketing med kontor i Norge, Sverige, Serbien, Schweiz och Italien.

Mikz Alliance

Mikz Alliance driver en internationell medlemsorganisation för influencer marketing där mediahus och större mediaköpare får tillgång till den teknik som krävs för att på ett effektivt sätt bedriva influencer marketing.

DanAds

DanAds är ledande inom self-service adtech och sammankopplar annonssäljare och annonsörer genom en helautomatiserad annonsplattform.

Norrsken22

Norrsken22 är en techinriktad fond för investeringar i Afrika vars mål är att främja hållbar och långsiktig ekonomisk tillväxt.

Kaunis Iron

Kaunis Iron driver sedan 2018 järnmalmsgruvan i Pajala. Med hjälp av det starka lokala engagemang som finns är ambitionen att bygga en långsiktig och hållbar verksamhet.

Doxa

Doxas huvudsakliga verksamhet är investeringar i fastigheter och såväl noterade som onoterade fastighetsbolag i Sverige, utan någon begränsning till särskilda kategorier av fastigheter, innehavstid eller region.

InterMatte

InterMatte är ett digitalt matematikläromedel för åk 6-9, ett läromedel som entusiasmerar eleverna och förenklar arbetet för lärarna.

Spintop Ventures

Spintop Ventures är ett riskkapitalbolag som i tidiga skeden investerar i teknikbaserade startups. Vi stöttar entreprenörerna på deras resa att bygga framgångsrika företag.