Sigma Connectivity

Våra dotterkoncerner

Sigma Connectivity

Vi har, sedan starten 2013, gått från 180 till över 600 medarbetare och levererat tusentals projekt inom områdena IoT, konsumentprodukter, MedTech, CleanTech och produktionsteknik. Den gemensamma faktorn i alla dessa projekt är att den är uppkopplad, förflyttar gränserna och tar ny teknik till etablerade områden. Ingen industri är för komplex för att koppla upp.

Sigma Connectivity Group består idag av åtta juridiska enheter och verkar på tolv platser över hela världen. Med innovativa uppkopplade lösningar och produkter, skapar vi värde och tillväxt som gör både oss och våra kunder unika och bidrar till deras digitaliseringsresa.

Läs mer om Sigma Connectivity i årsboken

Våra dotterkoncerner

Sigma

Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.