Sigma Technology utnämnd till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies

Pressmeddelande

Sigma Technology utnämnd till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies

2022-06-17 Sigma

Sigma Technology har utnämnts till ett av Sweden’s Best Managed Companies Gold Members av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Gold Member-statusen ges till företag som fått utmärkelsen Best Managed Companies fyra år i rad sedan 2019. Utmärkelsen offentliggjordes i Stockholm den 16 juni.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som uppmärksammar framgången av svenska privata företag baserat på strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Sweden’s Best Managed Award lanserades 2018 av Deloitte, i samarbete med Nasdaq. I år har en oberoende jury valt ut 20 företag som får ta emot utmärkelsen.

Vi är hedrade att presenteras på listan över Sweden’s Best Managed Companies fyra år i rad och få gold member-status, vilket bevisar att vi är på rätt bana. Vi tror på vikten av att vara långsiktiga, proaktiva och transparenta. Som företag tar vi en aktiv roll i den digitala- och elektrifierade revolutionen där vi stöttar människors liv med hjälp av nya teknologier och tekniker. Vi visar också vår styrka i dessa mörka tider när Ukraina ligger i krig, och när samhället och människor behöver vårt stöd allra mest för att rädda liv i Ukraina och stötta landet. Vårt engagemang för ’Expect a Better Tomorrow’ är på riktigt. Vi gör vad vi säger. Mitt team på Sigma Technology, och jag själv, är stolta över att få detta erkännande och denna utmärkelse, säger Carl Vikingsson, President och CEO på Sigma Technology Group.

Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Maria Groschopp Dellwik, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Nasdaq Global Listings i Stockholm.

Nytt för i år är att vi har tre bolag, Sigma Technology, Rågen och Roxtec, som utnämns till gold members, det vill säga att de har utnämnts till Best Managed Companies fyra år i rad, vilket är en fin bedrift, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Läs mer om Sweden’s Best Managed Companies här.

Om Sigma Technology

Sigma Technology Group, som är en del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag som finns i Sverige, Ungern, Kina, Norge och Ukraina. Globalt levererar vi till Europa, USA och Kina.

Sigma Technology Group erbjuder banbrytande expertkompetens inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design- och utveckling av inbyggda system, utveckling- och administration av IT-infrastruktur, samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

Besök sigmatechnology.com för en komplett beskrivning.

Sigma ägs av Danir AB och har mer än 4 700 anställda samt ett stort nätverk av samarbetspartners i 11 länder.

Om Best Managed Companies Award

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som uppmärksammar framgången av svenska privata företag baserat på strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Best Managed Companies startades i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i mer än 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Award lanserades 2018 av Deloitte, i samarbete med Nasdaq. Detta är fjärde året som utmärkelsen delas ut. I år har en oberoende jury valt ut 20 företag som får ta emot utmärkelsen.