PION Group

Våra dotterkoncerner

PION Group

PION Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. Vi är övertygade om att mänskliga resurser kommer att fortsätta att vara navet för tillväxt även i framtiden. Vi är lika övertygade om att ny teknik kommer att förbättra och accelerera människors förmågor i en rasande takt. Det är därför vi kombinerar Human Resources med Tech Resources.

PION kommer från ordet pionjär och det är så vi ser oss, som föregångare, entreprenörer och nybyggare. Vi finns i Sverige, Norge och Finland och representerar företag som arbetar med konsultverksamhet inom bland annat IT, teknik och strategi. Vi jobbar också med Interim Management, Executive Search, HR-Tech, rekrytering och bemanning.

PION Group representerar mer än 3 600 personer som i sin tur levererar över 160 000 konsulttimmar i veckan. I gruppen ingår QRIOS, Workspace Recruit, Poolia, Dreamwork, Lisberg Executive Search, Roi Rekrytering, Uniflex och Student Node.

PION Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Läs mer om PION Group i årsboken

Våra dotterkoncerner

Sigma

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. Med starkt entreprenörsdriv och långsiktiga partnerskap bygger vi framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

A Society agerar på en fri och dynamisk konsultmarknad där vi hjälper individer att följa sin passion.

Aptio

Aptio Group hjälper företag med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och/eller branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer. Dessa processer eller arbetsuppgifter kan återfinnas antingen i lagtext och/eller i olika standarder.

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök-, hotellnäring och fastighetsutveckling som är registrerade i Sydafrika, Tanzania och på Malta. Kronjuvelerna är utan tvekan Thanda Safari i KwaZulu Natal, Sydafrika, ett privat ”Big 5” viltreservat på 14 000 hektar.