PION Group

Våra dotterkoncerner

PION Group

PION Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. Mänskliga resurser kommer att fortsätta att vara navet för tillväxt även i framtiden och vi är övertygade om att ny teknik snabbt kommer att förbättra och accelerera människors produktivitet. Det är därför vi kombinerar Human och Tech Resources. 

Vi representerar företag som arbetar med konsultverksamhet inom bland annat IT, teknik och strategi. Vi jobbar också med Interim Management, Executive Search, HR-Tech, rekrytering och bemanning. 

PION Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Läs mer om PION Group i vår årsbok

Våra dotterkoncerner

Sigma

DOTTERKONCERN.Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

DOTTERKONCERN.Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

DOTTERKONCERN.A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

Aptio

DOTTERKONCERN.Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

DOTTERKONCERN.Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.