Sigma Software

Våra dotterkoncerner

Sigma Software

Sigma Software är en leverantör av förstklassiga IT- och konsulttjänster och har listats bland världens 100 bästa outsourcingföretag av IAOP sex år i rad. I 20 år har vi hjälpt företag, programvaruhus och startups att lösa sina affärsbehov med tekniska lösningar. Vi har över 2 000 specialister som arbetar med mer än 300 kunder över hela världen.

Våra FoU-center, våra värdeskapande tjänster och innovativa ML-, AI-, AR-, data- och processhanteringsprodukter gör det möjligt för oss att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Läs mer om Sigma Software i årsboken

Våra dotterkoncerner

Sigma

Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.