Nexer växer och topprekryterar ny Chief Sales Officer

Pressmeddelande

Nexer växer och topprekryterar ny Chief Sales Officer

2022-11-18 Nexer

Nexer, ett globalt techbolag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft, har rekryterat Mikael Ekman till tjänsten som Chief Sales Officer (CSO) i koncernledningen.

Mikael Ekman har en lång och gedigen erfarenhet inom IT/Tech-konsultbranschen, och har arbetat på stora internationella företag som Tata Consultancy Services (TCS) och Tietoevry. Han har en lång erfarenhet av att bygga affärer och utveckla stora kundkonton i både lokala och globala sammanhang.

”Nexer har en stark efterfrågan på marknaden. Med Mikael ombord kommer vi att fortsätta stärka vår säljkultur och vår tillväxt, både i Sverige och internationellt”, säger Lars Kry, VD för Nexer Group.

”Det är fantastiskt att börja på Nexer! Företaget har en stark kultur, bred kapacitet, långa kundrelationer och utmärker sig på marknaden på ett imponerande sätt. Jag ser fram emot att bidra till den fortsatta tillväxten”, säger Mikael Ekman, Chief Sales Officer för Nexer Group.

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Ekman, Chief Sales Officer (CSO), Nexer Group
mikael.ekman@nexergroup.com

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef, Nexer Group
beatrice.silow@nexergroup.com
+46 703 791 506