DanAds

Övriga innehav

DanAds

DanAds är ledande inom self-service adtech och sammankopplar annonssäljare och annonsörer genom en helautomatiserad annonsplattform. Tack vare DanAds kan alla annonsköpare få tillgång till premium annonsutrymme, utan dyra mellanhänder. Företaget grundades 2013 av Istvan Beres och Peo Persson och har huvudkontor i Stockholm samt kontor i både New York, London och Warszawa. DanAds samarbetar med kunder över hela världen, med ledande publicister, varumärken och plattformar så som Bloomberg Media, Washington Post, Tripadvisor, SoundCloud och Philips.

Webbplats

https://danads.com

Läs mer om DanAds i årsboken

Övriga innehav

Hub Park

Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter.

NocNoc

NocNoc är en reklambyrå med huvudfokus på att utveckla ett varumärkes personlighet och hur det uppfattas av omvärlden.

Radinn

Radinn utvecklar och säljer elektriska surfbrädor på en global marknad. Vår vision är att sprida surfdrömmen till massorna.

BrainLit

BrainLit utvecklar belysningsteknik och lösningar med biocentriskt ljus som bidrar till bättre hälsa. Dagsljus är helt centralt för att vi ska må bra. Men idag tillbringar de flesta människor majoriteten av sin tid i ljusmiljöer som inte tillgodoser behovet av dagsljus.

Cindrigo

Cindrigo är ett företag inom förnybar energi som fokuserar på att bygga en portfölj med ren baskraftproduktion, och med hög kapacitet. Företaget riktar sig främst till geotermiska projekt i Centraleuropa, med en första omgång projekt identifierade i Pannoniska bäckenet.

InfoTech Scandinavia

InfoTech Scandinavia utvecklar, supportar och säljer informations- hanteringsplattformen Advantum.

Rexor

En flitig robot som befriar dig och kollegerna från tråkig och tidskrävande administration. Science fiction? Nej, i högsta grad verklighet – hos affärssystemet för konsulter.

United Influencers

Vi är en byrå specialiserad på influencer marketing med kontor i Norge, Sverige, Serbien, Schweiz och Italien.

Mikz Alliance

Mikz Alliance driver en internationell medlemsorganisation för influencer marketing där mediahus och större mediaköpare får tillgång till den teknik som krävs för att på ett effektivt sätt bedriva influencer marketing.

Norrsken22

Norrsken22 är en techinriktad fond för investeringar i Afrika vars mål är att främja hållbar och långsiktig ekonomisk tillväxt. Fonden backas upp av ett internationellt nätverk bestående av framgångsrika techgrundare.

Kaunis Iron

Kaunis Iron driver sedan 2018 järnmalmsgruvan i Pajala. Med hjälp av det starka lokala engagemang som finns är ambitionen att bygga en långsiktig och hållbar verksamhet.

Doxa

Doxas huvudsakliga verksamhet är investeringar i fastigheter och såväl noterade som onoterade fastighetsbolag i Sverige, utan någon begränsning till särskilda kategorier av fastigheter, innehavstid eller region.

InterMatte

InterMatte är ett digitalt matematikläromedel för åk 6-9, ett läromedel som entusiasmerar eleverna och förenklar arbetet för lärarna. Med InterMattes unika hjälpmeddelanden och filmer får eleven inte bara omedelbar feedback, utan även hjälp i att komma vidare.

Spintop Ventures

Spintop Ventures är ett riskkapitalbolag som i tidiga skeden investerar i teknikbaserade startups. Vi stöttar entreprenörerna på deras resa att bygga framgångsrika företag.