Rexor

Övriga innehav

Rexor

En flitig robot som befriar dig och kollegerna från tråkig och tidskrävande administration. Science fiction? Nej, i högsta grad verklighet – hos affärssystemet för konsulter.

Varje fönster, funktion och rutin i Rexor är skapad för att tillgodose konsulters och konsultföretags behov på 2020-talet; oavsett om arbetet sker hemifrån, i taxikön eller i tågfåtöljen.

Rexor är blågult, föddes i molnet och bygger på spetsteknik samt automatisering via AI. Bara fantasin sätter gränserna för vilka arbetsuppgifter som Rexor kan befria dig och kollegerna från. Därmed frigörs ännu mer tid till det som ni är specialister på, och brinner för.

Vi samarbetar med bland andra Bengt Dahlgren, Psykologpartner, Krook & Tjäder, Aptio Group samt advokatbyråerna Lindahl, Foyen, Fylgia, Kading och Trägårdh.

Bakom Rexor finns samma specialister som tog fram ekonomernas favoritlösning XOR Control, storsäljaren XOR Compact och advokatsystemet Saturnus.

Läs mer om Rexor i årsboken

Övriga innehav

Hub Park

Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter.

NocNoc

NocNoc är en reklambyrå med huvudfokus på att utveckla ett varumärkes personlighet och hur det uppfattas av omvärlden.

Radinn

Radinn utvecklar och säljer elektriska surfbrädor på en global marknad. Vår vision är att sprida surfdrömmen till massorna.

BrainLit

BrainLit utvecklar belysningsteknik och lösningar med biocentriskt ljus som bidrar till bättre hälsa. Dagsljus är helt centralt för att vi ska må bra.

Cindrigo

Cindrigo är ett företag inom förnybar energi som fokuserar på att bygga en portfölj med ren baskraftproduktion, och med hög kapacitet.

InfoTech Scandinavia

InfoTech Scandinavia utvecklar, supportar och säljer informations- hanteringsplattformen Advantum.

United Influencers

Vi är en byrå specialiserad på influencer marketing med kontor i Norge, Sverige, Serbien, Schweiz och Italien.

Mikz Alliance

Mikz Alliance driver en internationell medlemsorganisation för influencer marketing där mediahus och större mediaköpare får tillgång till den teknik som krävs för att på ett effektivt sätt bedriva influencer marketing.

DanAds

DanAds är ledande inom self-service adtech och sammankopplar annonssäljare och annonsörer genom en helautomatiserad annonsplattform.

Norrsken22

Norrsken22 är en techinriktad fond för investeringar i Afrika vars mål är att främja hållbar och långsiktig ekonomisk tillväxt.

Kaunis Iron

Kaunis Iron driver sedan 2018 järnmalmsgruvan i Pajala. Med hjälp av det starka lokala engagemang som finns är ambitionen att bygga en långsiktig och hållbar verksamhet.

Doxa

Doxas huvudsakliga verksamhet är investeringar i fastigheter och såväl noterade som onoterade fastighetsbolag i Sverige, utan någon begränsning till särskilda kategorier av fastigheter, innehavstid eller region.

InterMatte

InterMatte är ett digitalt matematikläromedel för åk 6-9, ett läromedel som entusiasmerar eleverna och förenklar arbetet för lärarna.

Spintop Ventures

Spintop Ventures är ett riskkapitalbolag som i tidiga skeden investerar i teknikbaserade startups. Vi stöttar entreprenörerna på deras resa att bygga framgångsrika företag.