Sigma Technology Group får erkännande som Sveriges TOPP 2 Bästa Arbetsgivare

Pressmeddelande

Sigma Technology Group får erkännande som Sveriges TOPP 2 Bästa Arbetsgivare

2022-11-16 Sigma

Sigma Technology Group kom på plats två över Sveriges Bästa Arbetsgivare. Det här är fjärde året i rad som Sigma Technology Group rankas bland topp 3 Bästa Arbetsgivare.

Varje år rankar Universum, en ledande Employer Branding-jobbportal i Sverige, svenska arbetsgivare som lyckas bäst när det gäller intern identitet, medarbetarnas lojalitet och nöjdhet. Medarbetarna röstar på de företag som de skulle rekommendera andra att arbeta hos.

Sigma Technology Group grundades med målet att sätta människan i fokus och erbjuda en förstklassig anställning. Företaget fokuserar på att utveckla en företagskultur som erbjuder lika möjligheter för alla, som är opartisk och fördomsfri och som levererar förmåner som höjer livskvaliteten så att medarbetare fortsätter att vara engagerade och inspirerade.

Carl Vikingsson, VD på Sigma Technology Group, säger:

Att göra en anställning hos oss till en förstklassig upplevelse är vårt fortsatta fokus och högsta prioritet. Den här utmärkelsen ligger i linje med vår ambition att bli Sveriges ledande teknikkonsultföretag, där människor och deras förmågor har en avgörande roll. Att varje person får lov att vara vad och vem den vill – att ha en öppenhet för sina medarbetares sanna jag – är det som definierar en ledares mindset. Carl lägger till:

Att rankas så högt av Universum är mycket mer än bara ännu ett pris för oss, det är ett bevis på att vi är på rätt spår och att vi ständigt höjer vår ribba. Att våra medarbetare röstar på oss så att vi hamnar bland TOPP 3 bevisar att vi lever som vi lär och att vi gör det bra.

På Sigma Technology har vi bara två prioriteringar: Superior Supplier Value och Superior Employment. Att säkerställa att vi kan skapa en arbetsplats där folk kan växa och utvecklas är vårt långsiktiga mål och största investering. 2022 är det tionde året för Sigma Technology Group bland Sveriges Bästa Arbetsgivare-mätningen, och fjärde året bland topp 3 Bästa Arbetsgivare i Sverige, vilket bevisar att vi jobbar åt rätt håll, säger Nataly Lamkén, Kommunikationschef på Sigma Technology Group.

Sigma Technology Group är topp 3 I Sveriges Bästa Arbetsgivare för fjärde året i rad. Denna mycket imponerande prestation är resultatet av en tydlighet, långsiktig planering och inte minst ett starkt engagemang. Det tydliga fokuset på entreprenörskap och en stark kultur med Familj i centrum skapar återigen väldigt starka resultat. Grattis till årets 2:a plats, säger Claes Peyron, Managing Director Nordics & UK, Universum.

För mer information, kontakta

Nataly Lamkén, Kommunikationschef på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.com

Carl Vikingsson, VD på Sigma Technology Group, carl.vikingsson@sigmatechnology.com

Om Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare-undersökning

Universum, en av de mest populära jobbportalerna i Sverige, publicerar årligen en lista över Sweden’s Best Employers. Undersökningen utfördes mellan oktober 2021 och augusti 2022 och omfattade över 21 500 röster. 143 medelstora och stora arbetsgivare hamnade i rankningen. Medarbetare fick betygsätta sina nuvarande och andra attraktiva arbetsgivare utifrån hur de upplevde arbetsgivarens identitet, kultur, arbetstillfällen och möjligheter till utveckling. De fick också uppskatta hur troligt det var att de skulle rekommendera sina nuvarande arbetsgivare.

Läs mer på Sveriges Bästa Arbetsgivares hemsida.

Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, en del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.