Sigma MDM växer – öppnar säljavdelning i Indien

Nyhet

Sigma MDM växer – öppnar säljavdelning i Indien

2020-12-22 Sigma

– Vår växande pipeline och starka position inom Master Data Management gör att vi expanderar vårt erbjudande ytterligare. Vi startar nu ett lokalt säljkontor i Bangalore, Indien, där Sigma MDM redan har ett stort kontor och halva vårt team, säger Fredrik Larsson, Business Unit manager, Sigma MDM.

Vi välkomnar Pawan Devalapura, som blir regional säljchef för Indien och Sydostasien. Pawan har lång och bred erfarenhet av MDM-lösningar och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma i framtiden. Vår nya säljavdelning kommer att arbeta nära, och med support från, vår partner Stibo Systems.

Sigma MDM har alltid varit en flexibel grupp individer, geografiskt utspridda, vana att arbeta både på distans och på plats, redan före Covid-19. Oavsett var vi sitter så jobbar vi som ett team och stöttar varandra med en stark tro på ”en för alla, alla för en”.

Utöver Pawan så välkomnar vi även tre nya talanger till vårt internationella team, Catherine Cullberg, Sara Frykman och Vamsi Espari!

Catherine Cullberg är senior projektledare och har jobbat som projektledare i många år för olika företag. Vi välkomnar också Sara Frykman som affärskonsult till teamet. Sara har tidigare erfarenhet av processutveckling och organisationsförändringar, liksom av att arbeta med Stibo Systems Step-plattform. Sist men inte minst kommer Vamsi Epari att förstärka vår grupp av fullt certifierade Stibo Step-konsulter i Bangalore.

Även om detta år har varit mörkt på många sätt, vågar vi säga att solen skiner över Sigma MDM och att 2021 ser ljust ut, så låt oss se fram emot en solig framtid.

För mer information: 

Fredrik Larsson
Business Unit Manager, Sigma MDM
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13 

Beatrice Silow
Kommunikations och- kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
Tel: +46 703 79 15 06