Allbright väljer Sigma Technology för att designa en tillgänglig och inkluderande affärsmatchningsplattform

Pressmeddelande

Allbright väljer Sigma Technology för att designa en tillgänglig och inkluderande affärsmatchningsplattform

2023-05-10 Sigma

Allbright har valt Sigma Technology Digital Solutions för att designa en webbplats som ska revolutionera hur vi ser på och matchar affärer, talanger samt kompetens. Med ett högt fokus på tillgänglighet och inklusivitet gör plattformen ett avtryck för att inspirera företagsledare att omfamna mångfald i sina team.

Sigma Technology Digital Solutions har meddelat ett partnerskap med Allbright, en stiftelse som syftar till att inspirera företagsledare och bidra dem med verktyg samt kunskap för att skapa jämlika och inkluderande ledningsgrupper. Allbrights vision är att försäkra att alla individer, oavsett kön, identitet eller bakgrund, kan uppnå deras fulla potential. Sigma Technology Digital Solutions, ett företag som värderar inkludering och mångfald, är stolta över att samarbeta med Allbright för att designa en ny webbplats som går i linje med dess uppdrag.

Den nya webbplatsen kommer att ha en förbättrad användarupplevelse, vilket gör det lättare för kunder att engagera sig med Allbrights erbjudanden. Genom att fokusera på tillgänglighet och inkluderande design, strävar Sigma Technology Digital Solutions att föra Allbright närmare sina kunder samt stärka deras digitala närvaro.

Tara Salim, User Experience designer på Sigma Technology Digital Solutions, kommenterar: – Vi är glada över att få samarbeta med Allbright för det här viktiga projektet. Projektet är i linje med vår övergripande vision om att skapa en vänlig arbetsplats där talang är i fokus, utan några könsfördomar. Vi är glada över att dela vår expertis inom digitala lösningar för att hjälpa Allbright nå en bredare publik samt inspirera till förändring i affärsvärlden.

Amanda Lundeteg och Jesper Lundquist, VD och analytiker på Allbright tillägger även:

Vi är glada över att få till det här projektet tillsammans med Sigma Technology Digital Solutions. Deras expertis inom avancerade digitala lösningar, i kombination med deras engagemang för inkludering och mångfald, gör dem till den perfekta samarbetspartnern för oss. Vi ser fram emot att skapa en webbplats som visar vårt arbete och att inspirera företagsledare att skapa inkluderande och jämlika ledningsgrupper.

För mer information, kontakta:

Nataly Lamkén, Kommunikationschef på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.com

Tara Salim, User Experience designer på Sigma Technology Digital Solutions, tara.salim@sigmatechnology.com

Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

Sigma ägs as Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett nätverk av partners i 13 länder.