Sigma Technology Tech House ingår samarbete med Telenor IoT för att hjälpa bolag att koppla upp sina produkter snabbare

Pressmeddelande

Sigma Technology Tech House ingår samarbete med Telenor IoT för att hjälpa bolag att koppla upp sina produkter snabbare

2024-03-12 Sigma

Sigma Technology Tech House ingår ett samarbete med Telenor IoT för att hjälpa bolag att snabbare och enklare koppla upp sina produkter. Den kombinerade styrkan av Sigmas erfarenhet och kompetens av att bygga helt integrerade kundlösningar tillsammans med IoT Complete, Telenor IoT:s skalbara helhetslösning för uppkopplade produkter kommer att erbjuda en snabbare väg för industriella produktbolag att realisera nya tjänster baserade på uppkoppling.

– Vi är mycket glada över att ha Telenor IoT, en välkänd aktör inom IoT-industrin, som vår partner, säger Andreas Berggren, vice vd på Sigma Technology Tech House. Han fortsätter:

– Detta samarbete kommer att stödja vårt arbete i att skapa IoT-lösningar som adresserar de mångsidiga och ständigt föränderliga behoven hos våra kunder inom olika branscher. Tillsammans kommer vi att tillhandahålla en end-to-end-IoT-infrastruktur, från hårdvarudesign till systemutveckling, vilket säkerställer att våra kunder har det nödvändiga stödet för att uppnå sina mål.

Niklas Agerhem, ansvarig för Telenor IoT Complete, säger:

– Vi ser fram emot att samarbeta med Sigma Technology Tech House för att tillsammans förenkla resan mot digitala tjänster och hjälpa organisationer att koppla upp sina produkter snabbare, enklare och med bättre kvalitet. Resultatet av samarbetet innebär att företag kan gå till marknaden med en anpassad, skalbar IoT-lösning inom loppet av månader i stället för flera år.

Niklas Tinglöf, IoT advisor på Sigma Technology Tech House, betonar den grundläggande rollen som IoT-lösningar har i företagets strategi att fokusera på detta område:

– IoT är inte bara ett modeord; det är en revolution som omformar branscher och förändrar hur vi lever och arbetar. Det är den teknologin som redan påverkar våra liv på otaliga sätt, från de smarta enheter vi använder varje dag till de industriella processer som driver vår ekonomi. Genom att investera i IoT-lösningar positionerar vi oss i framkant av innovation, vilket gör det möjligt för oss att möta våra kunders ständigt föränderliga behov och driva deras framgång.

Sigma Technology Tech House kommer att dra nytta av Telenor IoT Complete,

en skalbar tjänst för uppkopplade produkter som inkluderar certifierade anslutningsenheter, nätverksintegration och övervakningstjänster som en grundläggande byggsten för att erbjuda fullt integrerade kundlösningar ännu snabbare. Detta kommer ytterligare stärka Sigma Technology Tech Houses förmåga att möta krav relaterade till hårdvaruprodukter, nästa generations gateway-enheter, sensormoduler och åtkomstmoduler under kundens produktlivscykel.

– När vi ger oss ut på denna spännande resa med Telenor IoT, bjuder vi in företag och organisationer att följa med oss och forma framtidens uppkopplade enheter . Vi på Sigma Technology Tech House jobbar ständigt för att stärka våra kunder med toppmoderna IoT-lösningar som driver framgång och främjar innovation, avslutar Andreas Berggren.


Läs mer på:

https://sigmatechnology.com/companies/sigma-technology-tech-house/

https://iot.telenor.com/offering/iot-complete/

För mer information kontakta:

Andreas Berggren, vice VD på Sigma Technology Tech House, 072-236 10 29 andreas.berggren@sigmatechnology.com

Niklas Agerhem, ansvarig för Telenor IoT Complete, 073-441 75 29, niklas.agerhem@telenorconnexion.com

Om Sigma Technology Tech House

Sigma Technology Tech House är ett företag inom Sigma Technology Group som specialiserar sig inom områdena IoT, inbyggda system och digitala lösningar. Vi har mer än två decennier av erfarenhet inom produktutveckling och industrialisering av produkter. Vi skräddarsyr kundutvecklingsteam baserat på erfarenhet och know-how.

Sigma Technology Group, en del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa och USA. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

Sigma ägs as Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett nätverk av partners i 13 länder.