Sigma Industry placerad i toppen som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare

Pressmeddelande

Sigma Industry placerad i toppen som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare

2023-11-10 Sigma

För andra året i rad rankas Sigma Industry på topp 10-listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare. Det står klart när Universum, den globala aktören inom employer branding, presenterar sin årliga undersökning. 2023 års ranking placerar Sigma Industry på en sjätte plats i kategorin små- och mellanstora arbetsgivare.

– Vi är glada och stolta att återigen placeras i topplistan bland Sveriges Bästa Arbetsgivare. Utmärkelse betyder väldigt mycket för oss eftersom den fokuserar på våra medarbetares och deras upplevelse av oss som arbetsgivare. Det är ett erkännande av vårt kontinuerliga arbete för ett av våra visionsmål om att vara den bästa arbetsgivaren, säger Erik Freese, vd Sigma Industry East North.

Undersökningen besvaras av medarbetare och resultatet som presenteras avslöjar hur de bedömer arbetsgivaren baserad på tre faktorer; Intern identitet, hur bra medarbetarna anser att arbetsgivaren presterar gällande exempelvis arbetsgivarens rykte, image, människor, kultur. Nöjdhet/rekommendation, nöjdhet utifrån ett helhetsperspektiv och benägenhet att rekommendera arbetsgivaren. Lojalitet, hur benägna medarbetarna är att arbeta kvar hos arbetsgivaren.

Utöver att klättra på listan bland Sveriges Bästa Arbetsgivare växer Sigma Industry East North som aldrig förr och presenterar rekordstarka siffor 2023. Omsättningen ökar och de noterar sin lägsta personalomsättning på många år. Under året nåddes även milstolpen att passera 400 medarbetare.

– Ju mer vi växer desto viktigare blir det för oss att strategiskt arbeta för att ge varje individ en tydlig identitet i bolaget. Ingen ska försvinna i mängden. Sedan starten 2014 har vår vision varit att alltid sätta människan i centrum. Därför kommer vi fortsätta skapa förutsättningar och uppmuntra enskilda medarbetare att påverka, växa och ta sig framåt. Vi blir onekligen större och större, men det ska aldrig ske på bekostnad av den familjära känslan, säger Erik Freese.

För mer information

Erik Freese, vd Sigma Industry East North
erik.freese@sigma.se
070-541 81 77

Om Sigma Industry East/North-koncernen
Koncernen består av sex teknikkonsultbolag utspridda från Linköping i söder till Luleå i norr. Tillsammans har vi över 400 passionerade medarbetare som varje dag levererar tekniska lösningar till våra kunder. Vi samlar industrins vassaste ingenjörskonsulter inom bland annat produktutveckling, produktionsutveckling, projektledning, validering och QA. Vi vill förknippas med kvalitet, långsiktighet och bästa möjliga service. Vi är snabba och får saker gjorda.