Sigma Technology uppnår Microsoft Solutions Partner Status för digital- och appinnovation

Pressmeddelande

Sigma Technology uppnår Microsoft Solutions Partner Status för digital- och appinnovation

2023-06-20 Sigma

Sigma Technology Cloud befäster sin postition som en av ledarna inom digital- och appinnovation genom att meddela sitt nya partnerskap som Microsoft Solutions Partner, vilket ytterligare förbättrar deras förmåga att leverera molnlösningar för lokala och globala kunder.

Sigma Technology Group meddelar att deras dotterbolag Sigma Technology Cloud tagit ännu ett stort steg mot positionen som en av Sveriges tre bästa molnleverantörer genom att uppnå statusen som Microsoft Solutions Partner för digital- och appinnovation. Tidigare under 2022 uppnådde företaget statusen som AWS Advanced Consulting Partner.

För att uppnå statusen som Microsoft Solutions Partner för digital- och appinnovation genomgick företaget noggranna bedömningar och mötte alla krav som ställts av Microsoft. Det professionella teamet av molningenjörer erhöll alla nödvändiga certifieringar och demonsterade omfattande använding av Microsoft Azure, Microsofts molntjänstplattform, vilket visade på förmågan att nyttja plattformens robusta funktioner och egenskaper. Under året har Sigma Technology Cloud arbetat aktivt med att maximera Azures potential genom att möjliggöra för kunder att dra nytta av molnteknologins föredelar när det gäller skalbarhet, säkerhet och flexibilitet.

Vi är otroligt stolta över att uppnå Microsoft Solutions Partner Status för digital- och appinnovation, säger Rashin Kabodovand, VD på Sigma Technology Cloud.

– Detta erkännande visar på vårt teams konsekventa ansträngningar och engagemang för att möta de höga standarder som satts av Microsoft. Vi har investerat mycket tid och resurser för att säkerställa att våra certifierade proffs har den expertis som behövs för att leverera exceptionella digitala lösningar till våra kunder.

Att bli erkänd som Microsoft Solutions Partner förbättrar ytterligare vår förmåga att leverera branschledande digitala- och appinnovationslösningar, tillägger Martin Juslenius, Cloud Engineer på Sigma Technology Cloud.

– Vi är entusiastiska över de möjligheter som partnerskapet medför och ser fram emot att dra nytta av Microsofts ekosystem för att driva transformerade resultat till våra kunder.

Genom att vara partners med både Microsoft och AWS kan vi säkerställa att våra kunder kan anpassa sig och blomstra i en ständigt föränderlig teknologisk landskap och låsa upp oändliga möjligheter för deras digitala transformationsresa, säger Andreas Hedenlind, chef för Microsoft på Sigma Technology Cloud.

Expertis inom Microsoft-lösningar är avgörande i dagens snabbt föränderliga digitala landskap, eftersom det gör det möjligt för oss att utnyttja hela potentialen i moderna teknologier och tillhandahålla våra kunder innovativa, skräddarsydda lösningar som driver deras affärstillväxt och stärker deras digitala transformationsresa, tillägger han.

Som Microsoft Solutions Partner får Sigma Technology tillgång till en omfattande uppsättning resurser, utbildningsprogram och dedikerad stöd från Microsoft. Detta partnerskap stärker Sigma Technology att ytterligare förbättra sina förmågor att utveckla molnlösningar och tillhandahålla kunderna oöverträffad kompetens och innovativa tillvägagångssätt för att lösa komplexa utmaningar.

För mer information kontakta:

Rashin Kabodvand, VD på Sigma Technology Cloud, rashin.kabodvand@sigmatechnology.com

Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och som levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.com.

Sigma ägs as Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett nätverk av partners i 13 länder.