Sigma Industry får kvalitetsutmärkelsen ”Best Managed Company” av Deloitte

Pressmeddelande

Sigma Industry får kvalitetsutmärkelsen ”Best Managed Company” av Deloitte

2023-06-09 Sigma

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som utdelas till privata svenska företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt och hög trivsel. En oberoende jury har valt ut de företag som får utmärkelsen och Sigma Industry East North är ett av dem.

Sigma Industry East North AB, SIEN Group, en företagsgrupp med drygt 400 anställda på ett tiotal orter är en del av Sigmagruppen som har cirka 5000 anställda i 16 länder. SIEN Group finns för närvarande på ett tiotal orter i Sverige, från Linköping i söder till Luleå i norr. De erbjuder tekniknära konsulttjänster inom bland annat produktutveckling, produktionsteknik, projektledning, automation och Life science. Deras främsta kunder befinner sig inom industrisektorn.

Sedan starten 2014 har ambitionen varit att bygga ett av landets mest välskötta teknikkonsultbolag. Erik Freese, vd för SIEN Group, är väldigt glad över utmärkelsen ”Best Managed Company” som indikerar att de lyckats med detta. ”Jag är otroligt stolt över vad vi skapat så här långt. Vi har en platt och decentraliserad organisation som ger oss korta, snabba beslutsvägar och en effektiv plattform för engagerande verksamhetsutveckling. Jag tycker att vi är lyhörda och anpassningsbara, både mot kunder och medarbetare; det är en bra sak – ständig anpassning. Jag ser utmärkelsen som ett resultat av hårt arbete, ett gemensamt vinnande ledarskap och framförallt en kreativ företagskultur som ger nöjda och engagerade kollegor”, säger han.

Programmet ”Best Managed Companies” grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de företag som får utmärkelsen i år.

”Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.