Sigma Technology expanderar i Kristianstad med tjänster inom digital transformation

Pressmeddelande

Sigma Technology expanderar i Kristianstad med tjänster inom digital transformation

2023-04-18 Sigma

Sigma Technology Transformation fokuserar på ytterligare expandering i södra Sverige genom att välja Kristianstad som nästa plats efter den inhousebaserade teknikhubben i Malmö. Teamet letar efter utvecklare och agila proffs som vill bygga upp företaget tillsammans och samtidigt bli en del av en internationell organisation med över 20 års erfarenhet på marknaden.

Sigma Technology Transformation är ett nyetablerat startup-företag i Malmö och är en del av Sigma Technology Group. Företagets vision är att hjälpa kunder att digitalt möjliggöra sin verksamhet genom att tillhandahålla nyckelkompetens inom mjukvaruutveckling, service och produktutveckling. Sigma Technology Transformation erbjuder en flexibel leveransmodell, homeshoring, som betyder att våra medarbetare arbetar i team eller självständigt beroende på det specifika uppdraget. De flesta av åtagandena är teambaserade inhouse-leveranser med ett hybrid/remote upplägg.

– Genom att jag själv är från Kristianstadsregionen så har jag sett många utvecklare pendla dagligen till Köpenhamn eller Malmö för att arbeta med större kunder. Det vi ska bygga upp i Kristianstad är ett mindre startup-företag som hjälper internationella kunder inom bland annat fordonsindustrin, detaljhandeln och högteknologiska industrier. Detta kommer göra stor nytta för lokala talanger då de får möjligheten att arbeta från sin hemstad, med sitt önskade yrkesfält, och samtidigt ha mer tid för privatlivet. Vårt fokus är att skapa inhouse-team som arbetar med konsultuppdrag, och ’kapa verkliga värden med bra människor, säger Tommy Ahlbäck, platschef för Kristianstad på Sigma Technology Transformation.

– Ett framgångsrikt företag byggs inte bara på innovativa idéer utan även på fantastiska människor som ger idéerna liv. På Sigma Technology Transformation förstår vi värdet av talang och är engagerade i att arbeta tillsammans med individer som delar vårt driv och våran passion. Som startup-företag inom Sigma Technology Group erbjuder vi det bästa av två världar: en dynamisk startup-mentalitet som backas upp av en stabil och erfaren internationell organisation. Häng med oss och bli en del av vår vinnande kombination för framgång, tillägger Nermin Biscevic, VD på Sigma Technology Transformation.

Sigma Technology etablerade sig i Kristianstad redan 2021 genom att öppna ett modernt och mysigt kontor på Östra Storgatan 40.

Vi letar aktivt efter frontend-, backend- och fullstack-utvecklare samt scrum masters som vill ansluta sig till vårt växande team i Kristianstad. Vill du veta mer? Kontakta Tommy.

För mer information, kontakta:

Tommy Ahlbäck, platschef för Kristianstad på Sigma Technology Transformation, tommy.ahlback@sigmatechnology.com

Nataly Lamkén, Chief Communications Officer på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.com

OM SIGMA TECHNOLOGY GROUP

Sigma Technology Group, som är en del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag som finns i Sverige, Ungern, Kina, Norge och Ukraina. Globalt levererar vi till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder banbrytande expertkompetens inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design- och utveckling av inbyggda system, utveckling- och administration av IT-infrastruktur, samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

Besök sigmatechnology.com för en komplett beskrivning.

Sigma ägs av Danir AB och har mer än 5 000 anställda samt ett stort nätverk av samarbetspartners i 13 länder.