Danir bygger för framtiden och fortsatt tillväxt

Nyhet

Danir bygger för framtiden och fortsatt tillväxt

2021-02-26 Sigma

Sigmas ägare Danir har i dagarna presenterat den nya strukturen för Danir-koncernen med fyra plattformar som ska främja fortsatt tillväxt och expansion. Sigma IT som varit en del av Sigma blir en av dessa plattformar och bildar nu en egen koncern som heter Nexer.

Denna uppdelning skapar nya möjligheter för oss på Sigma att bli ännu tydligare i vårt erbjudande och löfte om att bidra till en mer digital morgondag, en bättre morgondag.

– Som långsiktig ägare är det viktigt att ha en struktur som ger engagemang och som driver tillväxt framöver i våra dotterkoncerner. Vi tror på decentraliserat ansvarstagande i såväl kundleverans som styrning. Med Sigma, Nexer, A Society och Poolia skapar vi en plattform som kommande år har mycket goda förutsättningar för en spännande utveckling, säger Johan Glennmo, VD i Danir AB.

Läs mer om Danir Groups plattformar:
Sigma
Nexer
A Society

Poolia