Fullbokat på Sigmas inspirerande nätverksträff i Skövde

Nyhet

Fullbokat på Sigmas inspirerande nätverksträff i Skövde

2020-03-04 Sigma

Den 13 mars är det premiär för Sigma Smart Women Society i Skövde och första talaren är Malin Helander. Malin kommer prata om stress och utmattning och utifrån egna erfarenheter berätta om hur du undviker att hamna där genom att lyssna i tid.

Nu har turen kommit till Skövde att ta del av nätverket Sigma Smart Women Society. En succé som redan finns i Göteborg, Stockholm, Malmö, Karlskrona, Jönköping, Helsingborg, Linköping och nu även i Skövde. Här är alla kvinnor inom IT och teknik välkomna att inspireras och själva inspirera andra.

– Vi är så glada att SSWS äntligen kommer till oss och vilket gensvar vi har fått! Att få känna denna gemenskap och kunskap flöda inom våra väggar här i Skövde är mäktigt, säger Petra Holmbäck, Business Area Manager på Sigma IT.

Först ut är Malin Helander, teamledare hos Sigma Quality & Test. Malin kommer berätta om hur stressen sjukskrev henne men också om sin resa tillbaka. Genom att dela med sig av sina erfarenheter vill hon förhindra att andra hamnar i samma situation och hjälpa dem som redan är där.

– Det känns fantastiskt att kunna börja den allra första SSWS-nätverksträffen i Skövde med ett såhär viktigt tema, säger Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef och initiativtagare till SSWS.

Den första träffen i Skövde är den 13 mars och intresset har varit över förväntan. Följden är ett fullbokat event med personer på reservlistan. Läs mer om SSWS Skövde

Följ även SSWS grupp på LinkedIn, så missar du ingen av våra kommande träffar!

SIGMA SMART WOMEN SOCIETY är ett nätverk för kvinnor inom IT och teknik där vi vill visa förebilder och träffas regelbundet för att inspireras, utvecklas och skratta ihop. Vi vill stärka vår gemenskap och knyta kontakter. SMART är Sigmas nätverkskoncept.

Mer information

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506