Renata Chlumska talar på Sigma Smart Women Society i Karlskrona

Nyhet

Renata Chlumska talar på Sigma Smart Women Society i Karlskrona

2017-07-13 Sigma

På Sigmas kontor i Karlskrona är glädjen stor! Äventyraren och företagaren Renata Chlumska har tackat ja till att berätta om sina äventyr och drivkrafter på nätverksträffen Sigma Smart Women Society. Träffen äger rum på Sigmas kontor i Michanohuset, Östra Vittusgatan 36, Karlskrona, den 20 september kl 18.

Renata Chlumska är något så ovanligt som en professionell äventyrare. Som första svenska har hon bestigit världens högsta berg, Mount Everest. Renata är dessutom egen företagare, utbildare och föreläsare. Hon talar om äventyret och allt det ger, samt naturligtvis om de olika ingredienser som krävs i form av motivation, förändringsbenägenhet, målfokusering och riskvärdering.
Renata var naturligtvis ingen novis när hon besteg Mount Everest. Fyra år tidigare var hon till exempel baslägerchef för Göran Kropps expedition till Everest samt ansvarig för filmteamet. Därefter cyklade hon hem till Sverige. Vare sig man klättrar i berg eller bedriver någon annan extrem sysselsättning så är verktygen man måste använda för att uppnå sina mål desamma som inom företagsvärlden, menar hon. Och viktigast av allt är attityden. Fast det måste nog erkännas, Renatas resor är lite mer fantastiska än de man upplever i det vanliga arbetslivet.

Vill du lyssna till Renata? Anmäl dig till eventet senast 13/9 genom att maila: ssws@sigma.se.

Gå även med i vår grupp på LinkedIn, så missar du ingen information!  https://www.linkedin.com/groups/3920427

SIGMA SMART WOMEN SOCIETY är ett nätverk för kvinnor inom IT där vi träffas regelbundet för att inspireras, utvecklas och skratta ihop. Vi vill stärka vår gemenskap och knyta kontakter. SMART är Sigmas nätverkskoncept.