Sigma ökar i attraktivitet bland studenter – raketklättring i FöretagsBarometern

Nyhet

Sigma ökar i attraktivitet bland studenter – raketklättring i FöretagsBarometern

2017-03-16 Sigma

Sigma har gjort en raketklättring i FöretagsBarometern 2017, en undersökning av employer branding-företaget Universum där 24 000 universitets- och högskolestudenter har svarat på frågor om jobb och karriär samt rankat sina drömarbetsgivare. Bland studenter som läser IT har Sigma ökat med 23 placeringar, från plats 51 till plats 28. Bland studenter som läser MsC Engineering ökar Sigma med 36 placering, från plats 92 till 56 och bland BsC Engineering-studenter ökar Sigma med 18 placeringar från plats 73 till 55.

– För att Sigma ska bli det mest framgångsrika IT-konsultbolaget är det avgörande att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Därför är det väldigt roligt att se att vi är på rätt väg och stärker vårt arbetsgivarvarumärke mot morgondagens IT-talanger på Sveriges universitet och högskolor, säger Lars Kry som är vd på Sigma IT Consulting.

Läs mer om FöretagsBarometern 2017 här: http://universumglobal.com/rankings/sweden/student/2017/it/

För mer information kontakta:

JENNY STRÅHLE, Marknadschef på Sigma IT Consulting

jenny.strahle@sigma.se

+46 70-318 70 75