Sigma kartlägger underhållsbranschen i unik undersökning

Nyhet

Sigma kartlägger underhållsbranschen i unik undersökning

2016-02-15 Sigma

Ny teknik revolutionerar underhållsbranschen. Genom att kombinera information från sensorer med prediktiva analyser kan driftstopp förutses och hela det förebyggande underhållsarbetet optimeras. Fler och fler industrier hakar på och använder sig av tekniken. Men i vilken utsträckning?

För att hjälpa företag att ta reda på var de står i förhållande till andra inom samma bransch, gör Sigma nu en unik undersökning och kartläggning. Tack vare undersökningen kan industrier inom olika segment få svar på frågor som: hur ser vårt underhåll ut, ligger vi i framkant eller står vi långt efter andra i vår typ av industri.

Resultatet presenteras på Underhållsmässan
Företag inom industrin har fått en enkät att besvara för att skapa en bred bild av deras nuvarande underhållsverksamhet och vad de ser som viktiga trender. Resultatet kommer sedan att exklusivt presenteras för de som deltagit i enkäten i samband med Underhållsmässan den 8-11 mars. För dig som jobbar med underhåll och som ännu inte besvarat enkäten, klicka på länken nedan:

>> Till enkäten

Om Sigma

Sigma är ett svenskt IT- och teknikkonsultföretag med ca 2 200 anställda. Vi har arbetat med industriellt underhåll i över 20 år och är den största oberoende specialisten inom underhållssystem i Norden. Kontakta Hans Hellström (hans.hellstrom@sigma.se) vid eventuella frågor. Läs mer om Sigma på www.sigmaitc.se/underhall