Se föredragen från Sigmas event om Framgångsrik förändring & Engagerande kommunikation

Nyhet

Se föredragen från Sigmas event om Framgångsrik förändring & Engagerande kommunikation

2014-04-30 Sigma

Sigma gillar att dela kunskap och erfarenheter och detta är huvudsyftet med Sigmas Inspirationsdag. Ca 300 kunder deltog den 4 april och det blev ett riktigt bra event. För att ytterligare sprida kunskap och inspirera vårt nätverk, filmar vi alla föredrag och sessioner och lägger upp dem på vår youtube-kanal: www.youtube.com/thesigmaab 

Dagens tema lyfter fram hur man skapar framgångsrik förändring och engagemang för den förändring som man vill åstadkomma. Det gäller hela vägen från (och i) ledningsgruppen till de som påverkas av eller ska delta i förändringen. På vår youtube-kanal kan du nu ta del av kunskap och erfarenheter från svenska företag, kommuner, intresseorganisationer och våra expertkonsulter. Idag kan du bl.a. höra Volvo Group berätta om en ovanlig intern och framgångsrik kommunikationssatsning, om hur du skapar ett levande intranät, om Jeppesen Systems resa till att bli en del av Boeing och om framgångsrik förändringsledning.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLsW4-2oyWnuqX0YoDc3EEKH60DHHobBX5

Följ spellistan på vår youtubekanal så missar ni inte de kommande filmerna med ämnen som engagerar – gamiification, framtidens intranät, internet 2020, strategisk webbkommunikation m.m. med bl.a. talare från Göinge kommun, Kungsbacka Kommun, Install hope och Star for Life.