CNN Travel lyfter fram Thanda Island som ”en ledstjärna för hållbar turism”

Nyhet

CNN Travel lyfter fram Thanda Island som ”en ledstjärna för hållbar turism”

2024-03-22 Thanda

I ett nypublicerat reportage av CNN Travel kan du läsa om Thanda Island, en privat ö utanför Tanzanias kust med exklusiv, femstjärnig anläggning som ingår i Thanda Group. I reportaget lyfter man framförallt fram det bevarande- och hållbarhetsarbete som teamet på Thanda Island leder. Det innebär insatser för ekologisk hållbarhet och att ta hand om det marina naturreservat som omger ön. Men också projekt för social hållbarhet på närliggande Mafia Island där många av Thandas medarbetare och familjer bor. 

Antigone Meda, general manager, och Hassan Jumbe, öns dive master som bland annat arbetar med återuppbyggnad av korallreven, berättar mer i artikeln som du hittar här