Sigma Group

Sigma Group består av ett flertal bolag med olika tekniska kompetensområden som tillsammans bildar Sigmagruppen. Vi är idag 5 000 anställda med verksamhet i tretton länder. Vi erbjuder våra kunder kvalificerade konsulter med expertkunskaper som bidrar till att göra deras produkter ännu bättre. Kunderna finns inom flera olika branscher och är verksamma både i Sverige och i övriga världen.

Med ett gediget tekniskt kunnande skapar vi skillnad genom vårt engagemang. Vi är proaktiva och finner nya lösningar. Engagemanget för vår enhet är stort. Kraften i detta blir ännu större genom att vi samverkar inom hela Sigma. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld.

Det är genom ”passion and execution” som Sigma skapar skillnad.

Som privatägt bolag kan vi ta långsiktiga beslut gällande vår långsiktiga strategiska utveckling. Till vår glädje blir det successivt allt fler som är med och formar utvecklingen och ger sitt bidrag till en bättre morgondag.

Vi erbjuder våra tjänster genom dessa verksamheter:

Sigma Technology är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system och offshoreutveckling. Vi har expertis och ett passionerat intresse för teknik och information och är stolta över att kunna leverera med hög kvalitet och ständigt bli bättre. Vi lever efter devisen ”Local Drive & Global Strength” och har kontor över hela världen för att vara nära våra kunder.

Sigma Connectivity erbjuder spetskompetens för att konstruera och utveckla produkters förmåga att kommunicera. Tekniken kan utnyttjas för att utveckla funktionalitet, tjänster och affärsmodeller i allt från traditionella industriprodukter till hushållselektronik och kommunikationsutrustning. Vi är en pådrivare inom Internet of Things.

Sigma Industry erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, ergonomi och design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning. Sigma Industry består av Sigma Industry South, Sigma Industry West och Sigma Industry East North.

Sigma Civil är ett snabbväxande företag inom tekniska konsulttjänster på den svenska marknaden, med huvudfokus på infrastruktur och byggprojektering. Genom smartare organisatorisk dynamik, högre flexibilitet och framåtriktade idéer hjälper vi våra uppdragsgivare förverkliga sina projekt med större effektivitet.

Sigma Software erbjuder IT-tjänster av högsta kvalitet för offshorekunder. Våra tjänster omfattar produktutveckling och support, skräddarsydd mjukvaruutveckling inklusive mobil utveckling samt IT-konsulting. Vi har omfattande kompetens inom e-handel, dokumenthantering och mjukvara för datainsamling.

Se mer på sigma.se