Sigma IT och Sigma Resources blir Nexer

Nexer är med och driver den digitala revolutionen och vi är en global fullserviceleverantör av tjänster inom strategi, teknik och kommunikation. I partnerskap med kunderna bygger vi framgång genom strategisk rådgivning och analys, digital transformation och implementering av framtidens tekniklösningar. Detta kompletteras med moderna kommunikationslösningar, förändringsledning, talangprogram och rekryteringstjänster. Sammantaget bildar det ett ekosystem som möter och tillgodoser våra kunders olika behov.

I framkant av den digitala framtiden

Samhället förändras hela tiden och digitalisering är en drivande faktor. IT har gått från stödjande funktion till att bli en del av kärnverksamheten och idag krävs digital kompetens inom ett bolags alla processer och funktioner. När vi nu bygger för framtiden och blir Nexer gör vi det med fokus på att vara en digital partner till våra kunder, där vi möter framtidens behov av innovativa och tekniskt avancerade lösningar.

En viktig framgångsfaktor för att vara i framkant vad gäller nya tjänster och ny teknik är vårt entreprenörskoncept, vårt ledarskap och företagskultur där vi sätter människan och utveckling i centrum, vilket är avgörande för vår fortsatta framgång med att attrahera och utveckla de skarpaste medarbetarna. Det är så vi gör skillnad. På riktigt.

Leveranser på dina villkor

Nexer kombinerar experter på plats hos kunder med åtaganden, team och near-/offshoreleveranser. Och vi samarbetar med ledande produkt- och systemleverantörer inom expertområden som tex cloud/molnlösningar, AI/ data science, R&D, e-handel, affärssystem och cyber security mm.

 

Se mer på nexergroup.com

Läs också mer om våra rekryteringstjänster och talangprogram, Nexer Recruit och Nexer Tech Talent:
nexerrecruit.com
nexertechtalent.com