Mikz Licensing AB

Mikz Licensing AB utvecklar och licensierar framtidsorienterade tekniska plattformar och metoder för online-baserade konsumenttjänster till kunder runt om i världen.

Vår främsta tillgång är Mikz-plattformen – en avancerad molnbaserad tjänsteplattform som erbjuder kompletta white label-lösningar för influencer marketing, presentkort, kuponger och andra konsumentorienterade mobila tjänster.

Att bygga tekniska plattformar från scratch i ett försök att möta de exakta specifikationerna för din affärsidé leder ofta till förseningar och dyra lösningar. Med Mikz kan du fokusera på att bygga ditt varumärke och sälja dina tjänster, och samtidigt få en teknisk plattform med tillhörande support i världsklass, profilerad med din logotyp och identitet.

Vi levererar just nu Mikz Alliance – en ledande white label och molnbaserad bokningsplattform för skalbar influencer-marknadsföring. Din plattform är föransluten till den första och enda globala bokningsmotorn, så att våra medlemmar kan identifiera, aktivera, distribuera och mäta kampanjer i ett sammankopplat och globalt nätverk.

Alliansen tillåter medlemmar att samarbeta och driva influencer-kampanjer i stor skala, så att de kan växa sin verksamhet och utveckla branschen. Medlemmar kan köra kampanjer på vilken marknad som helst, var som helst i världen när som helst på dagen.

Se mer på mikzalliance.com