FC Rosengård

Vi är stolta sponsorer av FC Rosengård.

Klubbens breda ungdomsverksamhet, deras stora sportsliga framgångar med totalt 10 SM-guld, och ett stort engagemang i samhällsfrågor gör FC Rosengård till mer än bara en fotbollsklubb.

Sedan 14 år tillbaka driver klubben arbetsmarknadsprojekt Boost by FC Rosengård, som hjälper långtidsarbetslösa ungdomar att komma ut på arbetsmarknaden. De senaste tre åren har Boost ordnat fast sysselsättning till 970 ungdomar. FC Rosengård startade också 2016 ett nytt arbetsmarknadsprojekt, Start by FC Rosengård, med uppdrag att hjälpa nyanlända att komma in i samhället snabbt. Dessutom driver klubben ett projekt i Sydafrika för att underlätta för flickor att få spela fotboll. Här har FC Rosengård en person anställd och vi har tillsammans med sponsorer byggt ett eget sportcenter med inriktning på fotboll för tjejer.

I FC Rosengård är alla välkomna, både tjejer och killar, på Rosengård och i Malmö innerstad. Totalt har klubben ca 35 lag och över 650 spelare. Samtidigt har FC Rosengård ett herrlag i division 1 samt ett damlag som är ett av de bästa i Europa och som är världsledande när det gäller att utveckla proffsfotboll för kvinnor.

Tillsammans gör detta FC Rosengård till en viktig samhällsbyggare. Därför stödjer vi FC Rosengård.

Se mer på fcrosengard.se