Expect a better tomorrow – en stiftelse

Det finns temadagar för det mesta och nu även en dag för en bättre morgondag. Vi på Danir och Sigma bestämde oss nämligen 2017 för att göra nyårsafton till ”Internationella Expect a better tomorrow-dagen”, ett initiativ som idag hela Danirgruppen står bakom. På denna dag presenterar vi varje år olika initiativ och insamlingar som ska bidra till en bättre morgondag.

Först ut var Segerpotten som belyste den ekonomiska situationen för damfotbollen och samlade in pengar till vinnaren av Damallsvenskan 2018. Andra årets engagemang var Funkisfonden. Här ville vi berätta om hur viktigt det är för människor med intellektuella funktionsnedsättningar att aktivera sig och idrotta. Alla insamlade pengar gick oavkortat till Special Olympics Sverige. Under 2020 spred Haveriet havsmedvetenhet och rekryterade unga havsambassadörer, och förra året lanserades Femmegineering, ett initiativ för att få fler kvinnor till ingenjörs- och teknikutbildningar.

Årets initiativ är Heja Klubben! som vill visa svenskt föreningslivs ovärderliga nytta och hylla alla de som arbetar ideellt; eldsjälarna som brinner för sin klubb och som varje dag är med och skapar en givande fritid för barn, unga och vuxna.

Läs mer på expectabettertomorrow.com