Aava mobile

Aava Mobile är världsledande inom mobila enheter för POS-system och riktmärket inom en mängd vertikala marknader. Företaget samarbetar med ledande POS och OEMs för detaljhandeln som erbjuder kompletta lösningar baserade på handhållna enheter. Aava Mobile har även samarbeten med ett antal produkt- och tjänsteleverantörer som Diebold Nixdorf, Ingenico, Verifone, ArmorActive, InVue och ENS för att kunna erbjuda ett stort utbud av marknadsspecifika tillbehör.

Aava Mobile grundades 2009 med fokus på öppna OS-smartphones och handdatorer. Företagets namn, Aava Mobile (Aava på finska betyder ”öppet”), representerar denna produktfilosofi. Med åren överförde Aava sina smartphonekompetenser till marknaden för specialbyggda handhållna enheter och är sedan dess världsledande för POS professionella surfplattor.

Idag erbjuder Aava surfplattor och andra handhållna för professionella och halvprofessionella marknader inklusive kundspecifik utveckling samt Aava Roadmap-produkter för olika vertikala marknader som detaljhandel, betaltjänster samt hotell- och restaurangbranschen.

2018 startade Aava sitt nya tjänstorienterade varumärke Oona som erbjuder revolutionerande och innovativa molnhandelslösningar. Läs mer om Oona på oonacloud.com.

Hos Aava får du allt från en källa – från hårdvaran till en smidig implementering av din specifika mjukvara.

Se mer på www.aavamobile.com