A Society

A Society är den nya tidens konsultbolag som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden för både konsulter och uppdragsgivare. En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person.

A Society försörjer myndigheter och ledande företag inom teknik, produktutveckling och IT med specialistkompetens. Vi har kontor i Sverige, Danmark, USA och Kanada, vilket gör att vi enklare kan hjälpa våra globala kunder.

Erfarenhet, kunskap och ett nära samarbete
Att hitta rätt kompetens är avgörande för att driva utveckling och skapa framgång. Vi ser till att lära känna både våra kunders verksamheter och våra specialister för att förstå deras behov och specialisternas kompetens. Genom att bevaka och analysera marknaden, kan vi hjälpa företagen att identifiera kompetensbehovet på sikt och specialisterna att välja inriktning.

Över 25 000 erfarna specialister
Våra specialister är egenföretagare och nischade konsultbolag med lång erfarenhet av teknikintensiva projekt. Vi knyter till oss konsulter och konsultbolag, som vi tror kommer ha betydelse för våra kunders framgång. Istället för att söka i databaser, använder vi våra kontakter och gör ett grundligt research-arbete, för att hitta den konsult som passar bäst för uppdraget. På så sätt gör vi en mer träffsäker rekommendation.

En närvarande partner
Vi hjälper kunderna med allt från att göra urvalet och säkra kvaliteten, till att intervjua och skriva kontrakt. Genom hela affären har man kontakt med samma person hos A Society, som är insatt i uppdraget och kundens verksamhet. Allt för att vara lyhörd inför och förstå våra kunders behov.

Full insyn i villkor och avtal
Med en öppen affärsmodell bygger vi långsiktiga relationer, där parterna från början vet vad som gäller. Både kunden och konsulten har full insyn i villkor och avtal, vilket gör att alla kan känna sig trygga och nöjda med affären.

Våra kärnvärden
För oss är det viktigt att våra samarbeten med konsulter och kunder alltid genomsyras av våra kärnvärden.

Freedom
Vi ser till att de som vill, kan vara fria konsulter, maximera sin förmåga och realisera sinaambitioner på arbetsmarknaden. Vi tror att frihet är en så stark kraft att den skapar de bästa lösningarna. Vi ger våra konsulter frihet att lyckas!

Passion
Vi brinner för det vi gör och för att maximera varje individs förmåga att prestera. Varje personlig relation är unik och måste vårdas för att hålla liv i passionen.

Action
Vi ser alltid till att det finns rätt förutsättningar för varje individ att lyckas, genom att erbjuda rätt verktyg och support. Att vara handlingskraftig och att kunna lita på att alla levererar över förväntan är grunden i vår verksamhet.

A Society-koncernen
A Society-koncernen består av fyra bolag. Förutom de fyra A Society-bolagen A Society AB, A Society A/S, A Society Inc. och A Society Consulting Inc., ingår även Konsultera IT i Sverige AB. Vi arbetar långsiktigt på den globala marknaden, med lokala aktörer.

Vi ser till att lära känna både våra kunder och konsulter. Det gör att vi förstår deras behov och utmaningar. Med kunskap om människan, tekniken och marknaden, hittar vi rätt person för uppdraget och skapar framgång för både företag och konsulter.

www.asociety.se