Pressmeddelande

Danir-ägda A Society öppnar kontor i USA

2018-12-06 Danir Aktiebolag

A Society-koncernen, med huvudkontor i Malmö och som i år beräknas omsätta 1,5 miljarder, är i dag representerad på 11 orter i Sverige, Danmark, USA och Kanada. Uppstarten av kontoret i Charlotte, USA, är en del av expansionen för A Society där de fokuserar på att bredda sitt utbud mot de större kunderna i regionen.

”För A Society är det av strategisk vikt att vi lever upp till det vi kallar ”Glocalness”. ”Glocalness” innebär att vi, tillsammans med våra partners och konsulter, skall vara ett lokalt alternativ för våra globala kunder på de marknader som de väljer att vara representerade på”, säger Thomas Goréus, CEO & President på A Society.

För att vara en attraktiv partner till sina kunder kommer A Society även att öppna ett kontor i Indien innan årsskiftet.

A Society arbetar långsiktigt på den globala marknaden tillsammans med lokala aktörer för att stödja sina globala kunder. A Society ägs av Danir AB, som är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson.

Kontakt A Society:

CEO & President:
Thomas Goréus, +46 768 55 99 04, thomas.goreus@asocietygroup.com

Corporate Communications Manager
Sofie Magnoy, +46 766 26 15 16, sofie.magnoy@asociety.se

Relaterade nyheter

2019-02-08Danir

Nya mål för Roger Möller i Danir-ägda A Society

Roger Möller börjar som A Societys nya Business Manager för affärsområdet Civil och kommer då att bygga upp kundbas och leveranskapacitet för fortsatt expansion inom området.

Läs mer