The Car

Övriga innehav

The Car

The Car startade sin verksamhet 2018 och finns nu i Sydvästra Skåne och Stockholm. De erbjuder en helt unik privatchaufförstjänst på abonnemang med visionen att förenkla och förgylla människors tillvaro. Detta genom att göra resan, för både privat- och företagskunder, både mer hållbar, komfortabel och trygg. Med välutbildade chaufförer som tar hand om dig och planerar din resa kan du bara luta dig tillbaka och åka med. För tryggheten står också bilar av premiumklass, el-bilar av modellen Tesla Model X. Bilarna är dessutom utrustade med Wi-Fi och drivs enbart med grön och förnybar el.

Läs mer om The Car i vår årsbok

Webbplats

thecar.se

Övriga innehav

Cindrigo

ÖVRIGA INNEHAV.Cindrigo är ett clean energy-företag som arbetar med att hitta och utveckla förnybar energi och som fokuserar på att bygga en portfölj med ren baskraftproduktion som har hög kapacitet.

Läs mer

BrainLit

ÖVRIGA INNEHAV.Dagsljus är centralt för vårt välmående och BrainLit utvecklar belysningslösningar för biocentriskt ljus. Lösningar som ger dagsljus inomhus och bidrar till bättre studie- och arbetsmiljö och hälsa.

Läs mer

Hub Park

ÖVRIGA INNEHAV.Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till multifunktionella och hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter.

Läs mer

Radinn

ÖVRIGA INNEHAV.Radinn är innovatörerna som utvecklar och säljer förstklassiga eldrivna surfbrädor på en global marknad. Det gör de med en vision om att sprida surfdrömmen till alla, över hela världen.

Läs mer

DanAds

ÖVRIGA INNEHAV.DanAds är innovatören som nu är ledande inom self-service adtech, där de kopplar samman annonssäljare och annonsörer och underlättar deras arbete genom att erbjuda en helautomatiserad annonsplattform.

Läs mer

Doxa

ÖVRIGA INNEHAV.Doxa är ett investmentbolag som investerar i fastigheter och fastighetsbolag i Sverige. Bolaget ska genom aktivt värdeskapande och god riskspridning leverera en hög riskjusterad avkastning över tid.

Läs mer

InfoTech Scandinavia

ÖVRIGA INNEHAV.InfoTech Scandinavia utvecklar, supportar, marknadsför och säljer det unika informationssystemet Advantum. Systemet är utvecklat i nära samarbete med ledande företag inom svensk industri.

Läs mer

InterMatte

ÖVRIGA INNEHAV.InterMatte är ett digitalt matematikläromedel för årskurs 6-9. Det entusiasmerar eleverna och ger med sina pedagogiska ledtrådar eleverna god hjälp och lärarna får mer tid där det verkligen behövs.

Läs mer

Kaunis Iron

ÖVRIGA INNEHAV.Kaunis Iron driver sedan 2018 järnmalmsgruvan i Pajala. Med hjälp av det starka lokala engagemanget som finns på orten och regionen är ambitionen att bygga en långsiktig och hållbar verksamhet.

Läs mer

NocNoc

ÖVRIGA INNEHAV.NocNoc är en reklambyrå som med analys och strategi utvecklar, bygger och stärker sina kunders varumärke. De hittar kärnan, personligheten, det unika och kommunicerar det utåt.

Läs mer

Norrsken22

ÖVRIGA INNEHAV.Norrsken22 är en fond inriktad på företag med tekniska investeringar i Afrika. Deras mål är att utveckla och främja hållbar och långsiktig ekonomisk tillväxt över hela kontinenten.

Läs mer

Mikz Alliance

ÖVRIGA INNEHAV.Mikz Alliance driver en internationell medlemsorganisation där mediahus och större mediaköpare får tillgång till den teknik som krävs för att på ett effektivt sätt bedriva influencer marketing.

Läs mer

Rexor

ÖVRIGA INNEHAV.Rexor är ett innovativt och användarvänligt affärssystem som förenklar och effektiviserar hantering av tid, projekt och ekonomi för konsultföretag. Byggt på ny teknik och branschkunskap.

Läs mer

Spintop Ventures

ÖVRIGA INNEHAV.Spintop Ventures är ett riskkapitalbolag som i tidiga skeden investerar i teknikbaserade startups. Där är de med och stöttar entreprenörerna på deras resa mot att bygga framgångsrika företag.

Läs mer

United Influencers

ÖVRIGA INNEHAV.United Influencers är en marknadsföringsbyrå, specialiserad på influencer marketing, som har influencers och kunder över hela världen och kontor i Norge, Sverige, Serbien, Schweiz och Italien.

Läs mer