InfoTech Scandinavia levererar Advantum till IKEA Components AB

Nyheter

InfoTech Scandinavia levererar Advantum till IKEA Components AB

2016-09-14 Advantum/InfoTech

InfoTech levererar information management system till IKEA Components AB

InfoTech Scandinavia har fått i uppdrag att leverera och installera dokumenthanteringssystemet Advantum till IKEA Components AB.

Förutom leverans och installation av dokumenthanteringssystemet Advantum kommer InfoTech att svara för integration av advantum med IKEA Components affärssystem, CAD-program, intranät och Officesystem.

– Några av fördelarna med Advantum är att det går snabbt att komma igång med systemet och att det är mycket enkelt att använda, underhålla och förändra. Advantum är lättillgängligt och har som standard integrationer med en rad olika program och funktioner, såsom CAD-program och applikationer i Microsoft Office. I implementationen hos IKEA Components integrerar vi dessutom Advantum med deras Intranät samt affärssystemet MOVEX, säger Joakim Svensson, VD för InfoTech Scandinavia.

IKEA Components utvecklar, förpackar och erbjuder beslag för möbelindustrin. IKEA Components har anläggningar med egen organisation för inköp, produktion och försäljning i Sverige, Slovakien och Kina.

För mer information, var vänlig kontakta:

Joakim Svensson, VD
InfoTech Scandinavia AB
Mobil 0703-79 12 12
Email: joakim.svensson@infotech.se