Thanda

Våra dotterkoncerner

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök-, hotellnäring och fastighetsutveckling som är registrerade i Sydafrika, Tanzania och på Malta. Kronjuvelerna är utan tvekan Thanda Safari i KwaZulu Natal, Sydafrika, ett privat ”Big 5” viltreservat på 14 000 hektar. Thanda Island, är en exklusiv privat ö som ligger i ett eget marint naturreservat utanför Tanzanias kust. De båda hotellen är exklusiva, femstjärniga anläggningar och medlemmar i prestigefyllda ”Leading hotels of the world” som samlar världens finaste hotell. Och så har vi vår grand old lady, den 92 år gamla klassiska kryssningsyachten, ”Over the Rainbow of London”. Hon verkar i Medelhavet och utgår från sin hemmahamn i Cannes, Frankrike. 

Gemensamt för dessa tre är den dynamiska, kreativa personalen som tillhandahåller exceptionell service, oförglömliga upplevelser och minnen för våra gäster i fantastiska miljöer och boenden i världsklass.

Läs mer om Thanda i årsboken

Våra dotterkoncerner


Warning: Undefined variable $pages_anvand_relaterad_sida in /home/nocnoche/danir.se/wp-content/plugins/insert-php/includes/class.execute.snippet.php(633) : eval()'d code on line 312

Sigma

Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.