Thanda

Våra dotterkoncerner

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök-, hotellnäring och fastighetsutveckling som är verksamma i Sydafrika, Tanzania och Medelhavet. Thanda Safari i KwaZulu Natal, Sydafrika, är ett privat ”Big 5” viltreservat på 16 500 hektar. Thanda Island, är en exklusiv privat ö som ligger i ett eget marint naturreservat utanför Tanzanias kust. De båda är exklusiva, femstjärniga anläggningar och medlemmar i prestigefyllda ”Leading Hotels of the World” som samlar världens finaste hotell. Och så har vi vår grand old lady, den 93 år gamla klassiska kryssningsyachten, ”Over the Rainbow of London”. Hon utgår från sin hemmahamn i Cannes, Frankrike. 

Gemensamt för de tre är, förutom en unik servicegrad, deras sociala ansvar och omtanke om såväl miljö som medarbetare. Och att de ger våra gäster oförglömliga upplevelser, möten och minnen i fantastiska miljöer och boenden i världsklass.

Läs mer om Thanda i vår årsbok

Våra dotterkoncerner

Sigma

DOTTERKONCERN.Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

DOTTERKONCERN.Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

DOTTERKONCERN.A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

DOTTERKONCERN.Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

DOTTERKONCERN.Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.