Sigma Civil

Våra dotterkoncerner

Sigma Civil

Sigma Civil är ett företag med fokus på konsulttjänster inom bygg och anläggning. Vår specialistkompetens inom samhällsutveckling ger oss möjlighet att leverera en helhetslösning till en rad olika typer av samhällsbyggnadsprojekt för privata, kommunala och statliga beställare.

Vi levererar lösningar inom hela samhällsbyggnadsprocessen, från planering till genomförande, med uppdrag inom allt från analys, utredning, processtöd, projektering, projektledning och verksamhetsutveckling. Vår stora flexibilitet, framåtriktade idéer och kostnadseffektivitet hjälper våra kunder att förverkliga sina projekt. Vi är 180 medarbetare i Malmö, Umeå, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Jönköping och Halmstad. Ambitionen är en tillväxt på 10 % varje år och målet är att vara 250 medarbetare inom tre år.

Läs mer om Sigma Civil i årsboken

Våra dotterkoncerner

Sigma

Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.