Nexer

Våra dotterkoncerner

Nexer

Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering. Inom expertområdena strategi, teknik och kommunikation hjälper vi våra kunder att skapa värde och framgång i en digital värld. Vi kombinerar entreprenörsdriv och långsiktiga partnerskap med teknisk spets inom framtidskompetenser som till exempel AI, machine learning, computer vision, digital twins, cloud och IT-säkerhet. Tack vare en stark global tillväxt ökar vi mer än marknaden och finns idag i 15 länder där vi under året lagt till Portugal, Tjeckien och Irland.

Läs mer om Nexer i årsboken

Våra dotterkoncerner

Sigma

Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

A Society

A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.