Årsboksarkiv

Danir Group Årsbok 2022

Vi vill dela med oss av hur det har gått för oss, för våra innehav och för våra engagemang under 2022, ett enastående år där handlingskraften skapat resultat och trygghet. I vår årsbok får du läsa mer om våra bolag och sociala engagemang och du får även träffa några av de människor som är med och skapar de resultat som vi så stolt kan visa upp, år efter år.

Ladda ner vår Årsbok 2022     Läs vår Årsbok 2022

Danir Group Årsbok 2021

Det här året hade Årsboken ett extra fokus på digitalisering. Det här är något som vi inom koncernen är väl bekanta med och har jobbat med i över trettio år. Men just nu går digitaliseringsprocessen i en rasande takt med massor av spännande uppdrag där vi bidrar på olika sätt för våra kunders affär.

Omslaget på Årsboken 2021 var en del av Andreas Olofsson Tarantinos konstverk som i sann digital anda även fanns som en NFT. Det och två av hans andra konstverk auktionerades ut där hela beloppet oavkortat gick till Star for Life och deras viktiga arbete med att skapa en bättre framtid för barn och unga i södra Afrika.

Ladda ner vår Årsbok 2021     Läs vår Årsbok 2021

Danir Group Årsbok 2020

I vår Årsbok för 2020 sammanfattade vi året för Danir-koncernen och presenterade också våra fyra nya plattformar för framtida tillväxt. Sigma – Nexer – A Society – Poolia.

Ladda ner vår Årsbok 2020