Årsboksarkiv

Årsbok 2023

Dynamiskt företagande och socialt ansvar.

Årets tema för vår årsbok är hur man kombinerar dynamiskt företagande med socialt ansvar och omsorg. Och vi vill gärna berätta mer om hur detta tar sig uttryck bland våra innehav och engagemang.

Läs mer i vår årsbok 2023     Ladda ner vår årsbok 2023

Årsbok 2022

Stabilitet och handlingskraft.

2022 var ett enastående år där handlingskraften skapade resultat och trygghet. Framförallt vår ukrainska verksamhet, Sigma Software, visade prov på detta. När Ryssland inledde sitt fruktansvärda anfallskrig 24 februari, lyckades de verkställa sin evakueringsplan samtidigt som de fortsatte leverera till våra kunder.

Läs mer i vår årsbok 2022     Ladda ner vår årsbok 2022     

Årsbok 2021

Med fokus på digitalisering.

Det här året hade Årsboken ett extra fokus på digitalisering. Det här är något som vi inom koncernen är väl bekanta med och har jobbat med i över trettio år. Men just nu går digitaliseringsprocessen i en rasande takt med massor av spännande uppdrag där vi bidrar på olika sätt för våra kunders affär.

Omslaget på Årsboken 2021 var en del av Andreas Olofsson Tarantinos konstverk som i sann digital anda även fanns som en NFT. Det och två av hans andra konstverk auktionerades ut där hela beloppet oavkortat gick till Star for Life och deras viktiga arbete med att skapa en bättre framtid för barn och unga i södra Afrika.

Läs mer i vår årsbok 2021     Ladda ner vår årsbok 2021

Årsbok 2020

Våra fyra plattformar för framtida tillväxt.

I vår Årsbok för 2020 sammanfattade vi året för Danirkoncernen och presenterade också våra fyra nya plattformar för framtida tillväxt, Sigma, Nexer, A Society och Poolia.

Ladda ner vår årsbok 2020