Sigma

Sigma

Tillsammans för en bättre morgondag

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Våra tjänster tillhandahålls av Sigma Technology, Sigma Connectivity, Sigma Industry, Sigma Civil och Sigma Software.

Besök sigma.se

Hitta ditt Sigma

Sigma Technology

Sigma Technology Group är ett globalt IT- och teknikkonsultbolag runt om i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och med global leverans till Europa, USA och Kina.

Sigma Connectivity

Vi har, sedan starten 2013, gått från 180 till över 600 medarbetare och levererat tusentals projekt inom områdena IoT, konsumentprodukter, MedTech, CleanTech och produktionsteknik.

Sigma Industry

Sigma Industry erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, ergonomi och design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning. Sigma Industry består av Sigma Industry South, Sigma Industry West och Sigma Industry East North.

Sigma Civil

Sigma Civil är ett företag med fokus på konsulttjänster inom bygg och anläggning. Vår specialistkompetens inom samhällsutveckling ger oss möjlighet att leverera en helhetslösning till en rad olika typer av samhällsbyggnadsprojekt för privata, kommunala och statliga beställare.

Sigma Software

Sigma Software är en leverantör av förstklassiga IT- och konsulttjänster och har listats bland världens 100 bästa outsourcingföretag av IAOP sex år i rad. I 20 år har vi hjälpt företag, programvaruhus och startups att lösa sina affärsbehov med tekniska lösningar.