Våra dotterkoncerner

Med långsiktighet, entreprenörskap och siktet på framtiden fortsätter vi vår tillväxtsresa

Den organiska tillväxten bland våra större dotterkoncerner fortsätter att utvecklas på samma positiva sätt som tidigare år. Vårt entreprenörsdrivna och decentraliserade ledarskap har stor del i detta. Att låta det lokala drivet och handlingskraften skapa framgången är det som gör oss stabila, trygga och starka. Både som koncern och som arbetsgivare. Detta är extra viktigt när det händer saker i världen som man inte kan påverka och som skapar osäkerhet och oro. 

Trots världsläget så kan alla våra dotterkoncerner visa hur de fortsätter att bygga förtroende, leverera kvalitetslösningar och skapa långvariga affärsrelationer med sina kunder. Och de gör det så bra att vi ser hur deras resultat under året kommer att bli det bästa någonsin.

Sigma

DOTTERKONCERN Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

DOTTERKONCERN Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. Med starkt entreprenörsdriv och långsiktiga partnerskap bygger vi framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

DOTTERKONCERN A Society agerar på en fri och dynamisk konsultmarknad där vi hjälper individer att följa sin passion.

PION Group

DOTTERKONCERN PION Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. Vi är övertygade om att mänskliga resurser kommer att fortsätta att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

DOTTERKONCERN Aptio Group hjälper företag med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och/eller branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer. Dessa processer eller arbetsuppgifter kan återfinnas antingen i lagtext och/eller i olika standarder.

Thanda

DOTTERKONCERN Thanda består av företag inom turism, besök-, hotellnäring och fastighetsutveckling som är registrerade i Sydafrika, Tanzania och på Malta. Kronjuvelerna är utan tvekan Thanda Safari i KwaZulu Natal, Sydafrika, ett privat ”Big 5” viltreservat på 14 000 hektar.

Nästa kapitel