Våra dotterkoncerner

Med långsiktighet, entreprenörskap och siktet på framtiden fortsätter vi vår tillväxtsresa

Den organiska tillväxten bland våra större dotterkoncerner fortsätter att utvecklas på samma positiva sätt som tidigare år. Vårt entreprenörsdrivna och decentraliserade ledarskap har stor del i detta. Att låta det lokala drivet och handlingskraften skapa framgången är det som gör oss stabila, trygga och starka. Både som koncern och som arbetsgivare. Detta är extra viktigt när det händer saker i världen som man inte kan påverka och som skapar osäkerhet och oro. 

Trots världsläget så kan alla våra dotterkoncerner visa hur de fortsätter att bygga förtroende, leverera kvalitetslösningar och skapa långvariga affärsrelationer med sina kunder. Och de gör det så bra att vi ser hur deras resultat under året kommer att bli det bästa någonsin.

Sigma

DOTTERKONCERN Sigma Group består av konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att göra det kombineras tekniskt kunnande, spetskompetens med en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Nexer

DOTTERKONCERN Nexer är en global fullserviceleverantör inom digitalisering, tech och engineering med experter på strategi, teknik och kommunikation. I långa partnerskap bygger de framgång genom strategisk rådgivning och datadrivna analyser.

A Society

DOTTERKONCERN A Society förmedlar erfarna konsulter till komplexa uppdrag inom techbranschen. Konsulter som kan analysera och lösa de tuffaste problemen, hitta och genomföra lösningar som skapar framgång för kunden och bidrar positivt till världen runt omkring.

PION Group

DOTTERKONCERN Pion Group arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. De är övertygade om att mänskliga resurser att fortsatt kommer att vara navet för tillväxt även i framtiden.

Aptio

DOTTERKONCERN Aptio Group har seniora konsulter som hjälper företag med allt som har med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och branschmässigt kravställda arbetsuppgifter och processer som kan krävas enligt lag eller branschkrav.

Thanda

DOTTERKONCERN Thanda består av företag inom turism, besök- och hotellnäring samt fastighetsutveckling, i Sydafrika, Tanzania och Malta. Kronjuvelen är Thanda Safari Game Reserve i Sydafrika, ett viltreservat med tillhörande 5-stjärnig lodge.

Nästa kapitel