Föregående kapitel

Våra övriga innehav

Handlingskraft, nytänkande och entreprenörskap när det är som bäst

Danir går mot ett rekordår och förutom våra större dotterkoncerner och deras bolag har vi en rad andra innehav. Och de har också en del i det goda år vi nu lägger bakom oss. Det finns en spännande variation bland våra övriga innehav och de verkar inom olika branscher. Men gemensamt för alla, är deras handlingskraft, vilja att skapa nytt och driva bolaget framåt. 

De förvaltar Danir-andan väl, där deras entreprenörskap och engagerade medarbetare i kombination har stor del i deras framgång. Och som vi är vana vid visar de på handlingskraft och nytänkande. Även i tider av oro där kostnader ökar och materialtillgång minskar. Då är det extra värdefullt att kunna ställa om i tanken och driva bolaget framåt längs en annan väg. 

ÖVRIGA INNEHAV

Hub Park

Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

NocNoc

NocNoc är en reklambyrå med huvudfokus på att utveckla ett varumärkes personlighet och hur det uppfattas av omvärlden.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Radinn

Radinn utvecklar och säljer elektriska surfbrädor på en global marknad. Vår vision är att sprida surfdrömmen till massorna.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

BrainLit

BrainLit utvecklar belysningsteknik och lösningar med biocentriskt ljus som bidrar till bättre hälsa. Dagsljus är helt centralt för att vi ska må bra. Men idag tillbringar de flesta människor majoriteten av sin tid i ljusmiljöer som inte tillgodoser behovet av dagsljus.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Cindrigo

Cindrigo är ett företag inom förnybar energi som fokuserar på att bygga en portfölj med ren baskraftproduktion, och med hög kapacitet. Företaget riktar sig främst till geotermiska projekt i Centraleuropa, med en första omgång projekt identifierade i Pannoniska bäckenet.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

InfoTech Scandinavia

InfoTech Scandinavia utvecklar, supportar och säljer informations- hanteringsplattformen Advantum.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Rexor

En flitig robot som befriar dig och kollegerna från tråkig och tidskrävande administration. Science fiction? Nej, i högsta grad verklighet – hos affärssystemet för konsulter.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

United Influencers

Vi är en byrå specialiserad på influencer marketing med kontor i Norge, Sverige, Serbien, Schweiz och Italien.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Mikz Alliance

Mikz Alliance driver en internationell medlemsorganisation för influencer marketing där mediahus och större mediaköpare får tillgång till den teknik som krävs för att på ett effektivt sätt bedriva influencer marketing.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

DanAds

DanAds är ledande inom self-service adtech och sammankopplar annonssäljare och annonsörer genom en helautomatiserad annonsplattform. Tack vare DanAds kan alla annonsköpare få tillgång till premium annonsutrymme, utan dyra mellanhänder.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Norrsken22

Norrsken22 är en techinriktad fond för investeringar i Afrika vars mål är att främja hållbar och långsiktig ekonomisk tillväxt. Fonden backas upp av ett internationellt nätverk bestående av framgångsrika techgrundare.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Kaunis Iron

Kaunis Iron driver sedan 2018 järnmalmsgruvan i Pajala. Med hjälp av det starka lokala engagemang som finns är ambitionen att bygga en långsiktig och hållbar verksamhet.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Doxa

Doxas huvudsakliga verksamhet är investeringar i fastigheter och såväl noterade som onoterade fastighetsbolag i Sverige, utan någon begränsning till särskilda kategorier av fastigheter, innehavstid eller region.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

InterMatte

InterMatte är ett digitalt matematikläromedel för åk 6-9, ett läromedel som entusiasmerar eleverna och förenklar arbetet för lärarna. Med InterMattes unika hjälpmeddelanden och filmer får eleven inte bara omedelbar feedback, utan även hjälp i att komma vidare.

Läs mer

ÖVRIGA INNEHAV

Spintop Ventures

Spintop Ventures är ett riskkapitalbolag som i tidiga skeden investerar i teknikbaserade startups. Vi stöttar entreprenörerna på deras resa att bygga framgångsrika företag.

Läs mer

Föregående kapitel

Nästa kapitel