UCR-Sveriges ledande kliniska akademiska forskningsorganisation väljer Advantum

Nyhet

UCR-Sveriges ledande kliniska akademiska forskningsorganisation väljer Advantum

2023-09-12 Advantum/InfoTech
UCR väljer Advantum

Uppsala Clinical Research Center (UCR) har nyligen investerat i dokument- och ärendehanteringssystemet Advantum Life Sciences Suite som är skräddarsytt för Life Science branschen.

UCR är Sveriges ledande kliniska akademiska forskningsorganisation (ARO) som på uppdrag från såväl akademi som industri genomför och hanterar alla aspekter av klinisk forskning under ett och samma tak. UCR erbjuder service för genomförande av kliniska studier, observationsstudier, biostatistik och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård. UCR är det största av Sveriges sex Nationella kvalitetsregistercentra. Läs mer om UCR här www.ucr.uu.se.

Advantum Life Sciences Suite erbjuder en prisvärd lösning specifikt utvecklad för att hjälpa företag och organisationer i Life Science-branschen att implementera ett “best practice”-system. Advantum kännetecknas särskilt av sin säkra hantering av kritisk information, såväl som den unika flexibilitet som följer med ett 100% konfigurerbart system. Advantum Life Sciences Suite är en lösning för kvalitetsstyrning i enlighet med branschkrav från exempelvis EU och FDA.

För frågor vänligen kontakta:
Fredrik Nilsson
InfoTech Scandinavia AB
fredrik.nilsson@infotech.se
0702 36 30 68