Karl-Johan Hasselström går in som medgrundare och CCO i QRIOS Minds & Insights AB

Pressmeddelande

Karl-Johan Hasselström går in som medgrundare och CCO i QRIOS Minds & Insights AB

2022-11-14 PION

PION Groups dotterbolag QRIOS Minds & Insights har tagit in ytterligare en medgrundare och CCO för att utöka och bredda sin kompetens inom Management Consulting och affärs- och HR-strategier. Fokus kommer att ligga på att utveckla förmågan att effektivisera verksamheter och skapa konkurrenskraft, hållbar och lönsam tillväxt för företag.

Karl-Johan har en gedigen karriär bakom sig inom Market Research, Employer Branding/HR, produktutveckling och försäljning. Han kommer närmast från den globala Employer Branding-företaget Universum där han bl.a. varit global COO under många år, global säljchef, konsultchef och senast Managing Director för EMEA. Karl-Johan har spenderat de senaste 15 åren med att leda globala team, ansvarat för produktutveckling och även för relationen med många av världens största arbetsgivare gällande deras arbete med att attrahera och behålla de bästa talangerna. Karl-Johan har även ett förflutet som entreprenör och framgångsrikt startat, drivit och sålt bolag.

”Det är fantastiskt kul att få in Karl-Johan som medgrundare i QRIOS Minds & Insights. Med sin breda och långa erfarenhet av undersökningar och konsulting inom ”people-området” kommer Karl-Johan vara en viktig drivkraft dels med sin konsultkompetens och dels genom sin gedigna erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling”, säger Christian Castwall, VD QRIOS Minds & Insights AB.

“Det känns extremt spännande att vara delaktig i grundandet och starten av QRIOS Minds & Insights. Det kommer att bli en mycket spännande resa och jag känner redan nu efter ett par veckor en enorm potential för vår verksamhet i marknaden. Jag ser även en stor potential gällande synergier med de övriga bolagen inom koncernen och ser fram emot att jobba med och hjälpa spännande kunder och växa vår verksamhet”, säger Karl-Johan Hasselström.

Dokument

Release (wkr0006.pdf)