Inbjudan till PION Groups kapitalmarknadsdag, 25 oktober 2022

Pressmeddelande

Inbjudan till PION Groups kapitalmarknadsdag, 25 oktober 2022

2022-10-14 PION

PION Group, det nya ägarbolaget bakom Poolia, Uniflex och QRIOS som fokuserar på mänsklig kompetens och HR-tech-lösningar, bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag som hålls den 25 oktober 2022 kl 15:00.

På kapitalmarknadsdagen kommer PION Group att ge en detaljerad uppdatering om gruppens nya strategi samt finansiella mål. Presentationer kommer att hållas av styrelseordförande Lars Kry och VD Jan Bengtsson samt nyckelpersoner inom PION Group. Vidare kommer insikter från en ny rapport presenterad tillsammans med Kairos Future att erbjudas samt en paneldiskussion med experter inom området som serieentreprenören Siduri Poli, aktieanalytikern Stefan Knutsson och tech-grundaren Tahero Nouri.

Kapitalmarknadsdagen äger rum på Valhallavägen 117 G i Stockholm och även som en direktsänd webbsändning den 25 oktober 2022, med start klockan 15:00. För de som deltar i evenemanget personligen kommer mat och dryck att serveras efter paneldiskussionens slut.

Anmälan krävs, för personligt deltagande vänligen kontakta alexandra.barganowski@fogelpartners.se

De som ansluter sig online, vänligen använd följande länk

Inspelningar av presentationerna och motsvarande bilder kommer att publiceras på PION Groups hemsida efter webbsändningen.

Kapitalmarknadsdagen kommer att genomföras på svenska.

Dokument

PION Group Capital markets day press release SV (wkr0006.pdf)