Söderenergi – ny användare av Advantum

Nyhet

Söderenergi – ny användare av Advantum

2022-09-21 Advantum/InfoTech

Söderenergi har valt Advantum som sin lösning för hantering av anläggningsinformation. Med Advantum säkerställer Söderenergi att anläggningsinformationen hanteras på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Tack vare Advantums unika konfigurerbarhet blir lösningen skalbar vilket bl.a. innebär att systemet kan växa och utvecklas i takt med att behovet växer.

Söderenergi producerar fjärrvärme för cirka 300 000 personer, kontor och industrier i Stockholmsregionen, dygnet runt och året runt. I kraft-värmeverket produceras även el som motsvarar förbrukningen i 100 000 hushåll. Den säljs direkt till den nordiska elbörsen. På ett år omvandlar Söderenergi 1 miljon ton avfall till energi. Hälften kommer via fartyg till hamnen i Södertälje. Produktionen sker i tre huvudanläggningar; Igelsta kraftvärmeverk som är Sveriges näst största bioeldade kraftvärmeverk, Igelsta värmeverk och Fittjaverket. Läs mer om Söderenergi här www.soderenergi.se

InfoTech Scandinavia erbjuder tekniska lösningar för bland annat dokument- och ärendehantering genom produkten Advantum. Bolaget ingår i Danirkoncernen och finns representerade i Malmö och Stockholm. Läs mer om Advantum här www.advantum.com

För frågor vänligen kontakta:
Håkan Ljung
InfoTech Scandinavia AB
hakan.ljung@infotech.se
0703 – 79 12 02