PION Group AB satsar ytterligare inom Teknikkonsulting och startar dotterbolaget QRIOS Technology AB

Pressmeddelande

PION Group AB satsar ytterligare inom Teknikkonsulting och startar dotterbolaget QRIOS Technology AB

2022-09-20 PION

PION Groups nya dotterbolag QRIOS Technology AB kommer att bredda och fördjupa konsultaffären inom PION Groups befintliga konsultaffär i Stockholm. Fokus kommer att ligga i att erbjuda ingenjörer med expertkompetens inom inbyggda system och produktutveckling till techbolag i Stockholmsregionen.

Affärsområdet kommer att ledas av Jonny Tuominen som har en gedigen erfarenhet av att etablera verksamheter inom konsultbranschen och affärsutveckling.

”Det finns stora möjligheter för oss att växa och ta marknadsandelar då vi ser en stor efterfrågan hos produktbolag av expertkompetens, både i form av resurskonsulter och större helhetsåtaganden inom mekanik-, elektronik och systemutveckling. ”Vi kommer att erbjuda konsulttjänster inom hela produktlivscykeln och hjälpa våra kunder med att lyckas i sina projekt”, säger Jonny Tuominen VD för QRIOS Technology AB och fortsätter, ”QRIOS Technology kommer att komplettera PION Groups erbjudande inom teknikkonsulter, då vi med QRIOS IT, QRIOS Life Science & Engineering samt QRIOS Minds Insights har fantastiska möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta rätt konsult till rätt uppdrag inom alla teknikområden – alltid”.

 

Dokument

Release (wkr0006.pdf)