Sigma Technology tillsätter Andreas Hedenlind som ny Head of Microsoft Technologies

Pressmeddelande

Sigma Technology tillsätter Andreas Hedenlind som ny Head of Microsoft Technologies

2022-01-25 Sigma

Sigma Technology Cloud (f.d. Sigma Technology Digital & Cloud Solutions) fortsätter att expandera inom offentliga molntjänster och välkomnar Andreas Hedenlind, expert inom sofistikerade molntjänster baserade på Microsoft Azure, som Head of Microsoft Technologies. Andreas kommer vara ansvarig för de av kundernas digitala förändringar som utförs med Microsoft tekniklösningar samt rekrytering och utveckling av utbildningsprogrammet för befintliga konsulter.

Efterfrågan på molnkompetens ökar kraftigt och enligt MarketsandMarkets så förväntas den globala marknaden för molntjänster att växa från 445.3 miljarder USD under 2021 till 947.3 miljarder under 2026, med genomsnittlig årlig tillväxttakt på 16.3% under prognosperioden. En omfattande implementation av molntjänster förväntas inom branschen där distansarbete har prioriterats. Om startup- och tjänsteföretag var bland de första som tog till sig molntjänster så ligger nu tillverkande företag, större organisationer och den offentliga sektorn hack i häl och flyttar över till molnet.

Rashin Kabodvand, VD på Sigma Technology Cloud, kommenterar:

Jag ser en stor efterfrågan på molnanpassningar bland tillverkande företag i både den privata och offentliga sektorn. Vi strävar efter att bli våra kunders främsta partner och därför vill vi sticka ut bland konkurrenterna med vår överlägsna kompetens inom Multi Cloud lösningar utan att låsa sig vid specifika leverantörer. Vi fortsätter också att utveckla vårt partnernätverk för att kunna ge våra kunder så mycket värde för pengarna som möjligt. Vi välkomnar Andreas Hedenlind i sin nya roll som Head of Microsoft Technologies på Sigma Technology Cloud.

Andreas Hedenlind har mer än 10 års yrkeserfarenhet av att jobba som lösningsarkitekt med fokus på Microsoft tekniklösningar. Han tar över ansvaret för molntransformationen, utveckling av utbildningsprogrammet och revisioner av befintliga infrastrukturer. Andreas säger:

Vi har väldigt ambitiösa planer för 2022. Målet är att stärka Sigma Technologys partnerskap med Microsoft och bygga ett stabilt team med molnarkitekter och utvecklare för att hjälpa våra kunder att bli molnbaserade. Jag planerar också att utveckla ett utbildningsprogram för våra befintliga konsulter så att de ska kunna utöka sin kunskap inom Microsofts tekniklösningar.

Vi växer aktivt och letar efter Cloud Solutions Architects som jobbar med Microsoft Azure-plattformen. Vi letar också efter utvecklare inom Cloud för att skapa molnbaserade applikationer,

lägger han till.

Se våra lediga tjänster på https://sigmatechnology.se/open-positions/


För mer information, kontakta:

Nataly Lamkén, Chief Communication Officer på Sigma Technology Group, nataly.lamken@sigmatechnology.se

Rashin Kabodvand, VD på Sigma Technology Cloud, rashin.kabodvand@sigmatechnology.se

Andreas Hedenlind, Head of Microsoft Technologies på Sigma Technology Cloud, andreas.hedenlind@sigmatechnology.se


Om Sigma Technology Group

Sigma Technology Group, del av Sigma Group, är ett privatägt globalt teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge och Ukraina samt levererar internationellt till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group erbjuder den allra senaste kunskapen inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, utveckling och administration av IT-infrastruktur samt digitala lösningar med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam.

För en fullständig beskrivning, besök sigmatechnology.se.

Sigma ägs av Danir AB och har mer än 4,000 anställda och ett nätverk av partners i elva länder.