Nexer Recruit nominerad i tre kategorier vid Recruitment Awards 2021

Pressmeddelande

Nexer Recruit nominerad i tre kategorier vid Recruitment Awards 2021

2022-01-18 Nexer

Recruitment Awards är en årlig branschgala som hålls av Branschen.se där företag inom rekrytering och bemanning belönas med priser i olika kategorier, bland annat årets rekryteringsföretag. Det är det mest prestigefyllda eventet inom rekrytering och hyllar de som har gjort en betydande insats för branschen under det senaste året.

Nexer Recruit har nominerats i följande kategorier:

  • Årets rekryteringsföretag
  • Årets innovationsföretag
  • Årets rekryterare – Linda Samuelsson

”Vi är oerhört glada och stolta över dessa nomineringar, säger Susanne Hjälmered, VD på Nexer Recruit. ”För oss är rekrytering en passion, något som vi verkligen älskar, och att få denna typ av bekräftelse på att det vi gör bidrar till en bättre framtid är fantastiskt. Nu är vi ännu mer taggade att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare.”

Vinnarna presenteras på Recruitment Awards den 22 mars.