Idogen – ny användare av Advantum LSS Basic

Nyhet

Idogen – ny användare av Advantum LSS Basic

2016-09-24 Advantum/InfoTech
Idogen Logo

Idogen AB har valt Advantum Life Sciences Suite (LSS) Basic som sin lösning för dokumenthantering. Idogen har även varit delaktiga i framtagningen av Advantum LSS Basic och spelat en viktig roll för att göra programvaran lättillgänglig och passande för startups och mindre bolag inom Life Sciences segmentet.  “Förutom att lösningen bygger på kompetent teknik och erfarenhet av behoven inom Life Science så uppskattar jag den lokala närvaron som InfoTech Scandinavia ger”, menar Lars Hedbys, VD på Idogen AB.

Advantum LSS Basic lösningen innehåller förutom själva programvaran för att hantera dokumentation också drift, support och back up. Advantum LSS Basic lösningen är skalbar vilket innebär att lösningen kan växa och utvecklas i takt med att bolaget växer.

Om InfoTech Scandinavia AB

InfoTech Scandinavia erbjuder tekniska lösningar för bland annat dokument- och processhantering. Bolaget ingår i Danirkoncernen och finns representerade i Malmö och Stockholm. Läs mer om advantum LSS Basic här!

Om Idogen AB

Idogen utvecklar tolerogena vacciner som omprogrammerar immunförsvaret. Det innebär ett nytt behandlingskoncept för autoimmuna sjukdomar, organavstötning efter transplantation och patienter som står utan behandling efter att ha utvecklat antikroppar mot ordinarie behandling. Idogen är noterat på AktieTorget och har sitt säte på Medicon Village i Lund. Läs mer om Idogen här www.idogen.com