Heatex AB satsar på Advantum

Nyhet

Heatex AB satsar på Advantum

2016-09-17 Advantum/InfoTech
Heatex Logo

Heatex AB som är marknadsledande när det gäller OEM leveranser av luft-luft värmeväxlare har beslutat sig för att använda Advantum för att hålla kontroll på sin dokumentation. I ett första steg så kommer Heatex att börja hantera sina tekniska underlag i form av ritningar, 3D-modeller och specifikationer samt avvikelser och reklamationer i Advantum. Man kommer även att göra en integration mot Heatex affärssystem.

“Vi är mycket glada att få Heatex AB som ny kund vilket visar att vår produkt står sig mycket väl i den internationella konkurrensen” säger Joakim Svensson, VD på InfoTech Scandinavia AB. ”Jag är övertygad om att flexibiliteten i Advantum var ett tungt vägande argument för Heatex val av Advantum eftersom man i ett andra steg planerar för att börja använda Advantum även för mer traditionell dokumenthantering” säger Joakim Svensson vidare.